Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co ttuu zrobicccccc

Jak przezyc we 3 osoby do poniedzialku- a w portfelu zostalo 30zł????

Polecane posty

Gość babcia malina
masz 30zł i zrobione wczesniej zakupy i gadasz ze nie dasz rady nie przesadzaj no chyba ze jestes po pierwsze rozrzutna po drugie lubisz rarytasiorki a po trzecie obrzartuch i zakupy zjadasz na raz wes sie zastanów zrób sobie liste z tego co masz i zaplanuj z tego posiłki na ile sie da a za kase kup produkty na jakies normalne niewypasione ale tresciwe posiłki na nastepne dwa dni dasz se rade troche wiecej mobilizacji i pomyslowosci

Gość aleo
rozumiem ze te pieniadze co dostaniesz w poniedzialek to socjal ? jezeli tak to dla mnie mozesz zdechnac...

Gość koziołka
Dasz radę! Masz dużo jedzenia, a codziennie trzeba tylko chleb dokupić.

Gość Luśka Wind
"Normalnie... starczy Ci na jakies 30 bulek z Carrefoura + 2 kg pierogow + jakies serki, warzywa i kielbase..." Jestes pewna, bo dość nieprawdopodobne mi się to wydaje... Oczywiscie mogę się mylić

Jestem rozrzutna, Jem rarytaski I z mezem jemy bardzo duzo. Dlatego sie martwie. Dla dziecka mam wszystko i tu sie nie martwie.

Gość aleo
po co odpowiedacie teemu pasozytowi spolecznemu ?

Gość do ale czy coś tam
46 z ł na dziecko to nie takie straszne pasożytnictwo, weż się lepiej zajmij alkoholikami na zasiłku debilu, ptasi móżdżku

Nie jestem zadnym pasozytem.A kasa mi sie nalezy. I nic ci do tego.Jak nie umiesz czytac ze zroumieniem to wynos sie z mojego topku.

Gość aleo ty pasożycie

Gość aleo
jebie mnie to ile kasy dostaje, dla mnie sie liczy fakt ze to idzie z mojej kieszeni. pomoc socjalna tylko dla ludzi nie zdolnych do pracy

Nie czekalambym na 68 zł.A 468 zł rodzinne + wychowawczy mi sie naleza i to nie jest tak malo i droga nie chodzi.Juz na oplaty na mieszkanie kaska jest.

Gość joanna sikorska
zrób z 2kg ziemniaków-kopytka,pyszne i tanie

Gość aleo ty pasożycie
a jak matka musi wychowywać dziecko? Myślisz że w tym pojebanym kraju można wyżyć z jednej wypłaty? idż się zastanów

Gość ssdddsssssssssssssssssssss
do roboty stara kurwo a bachora do żłobka

Gość aleo
jezeli kogos nie stac na zalozenie rodziny to niech jej nie zaklada... zreszta gdyby ten pasozyt pracowal to by wlasnie byl na maciezynskim...

Gość aleo ty pasożycie
tak cię to boli że twoje zasrane 5 gr idzie na dziecko? A to, że płacisz za leczenie alkoholików i różnych innych niedorajd, to już cie tak nie boli?

Gość aleo
boli mnie kazda zlotowka wydana na pasozytow spolecznych, temat zalozyla akurat ona wiec nie bede pisal o alkoholikach..

Gość aleo ty pasożycie
wiesz przecież kryzys jest na świecie.... może jak planowali dziecko to im się dobrze powodziło, mąż móg stracić pracę, gorzej zarabia, to tylko takie teorie, ale różnie się w życiu ludziom układ. Ty nic o życiu nie wiesz pewnie jesteś syneczkiem bogatego tatusia

Gość autorko masz zapasy
w lodówce, wszystko co Ci potrzeba dla dziecka, więc nie rozumiem po co ten płacz. Ja mam 10 zł do 4 lutego, ale zakupy zrobiłam i rozplanowałam za co będę żyć. I nie płaczę. A co to ja pierwsza i ostatnia w takiej sytuacji? Za 30 zł i z pełną lodówką można przeżyć spokojnie...a ty się martwisz jak przeżyjesz 4 dni. niektórzy za taką kasę muszą miesiąc przeżyć i dają radę.

Gość aleo ty pasożycie
zresztą szkoda mi nerwów do ludzi z takim podejściem do życia.

Gość aleo
to niech sie zabierze do roboty a nie wyciaga pieniadze od podatnikow.

Gość ssdddsssssssssssssssssssss
nie ważne czyum syneczkiem jestem, ważne że stać mnie na założenie rodziny. gdyby mnie nie było stać to bym nie plodził dzieci!!!!!!!!!!!!! Dziecko to nie tlen - mozna bez niego żyć

Gość aleo ty pasożycie
no to życzę ci żebyś musiał teraz szukać pracy.... i przepraszam autorkę, że tak nie na temat ale zbulwersował mnie ten kretyn....

Gość aleo ty pasożycie
i czytaj ze zrozumieniem, to co napisałam.... Kończe pa

Gość czekoladowy kostek
Ja kiedys miałam prawie co miesiac taka sytuacje...znam ten ból:) Ale tu masz dużo porad, jak przeżyć za 30zł. Pozdrawiam i zyczę wszystkiego naj...

Gość aleo
tak jasne lepiej zabrac innym... te 468 zl co dostaje mozna zarobic pracujac dorywczo ale po co lepiej pasozytowac i narzekac ze sie nie ma pieniedzy co nie ?

Gość babcia malina
oj juz nie obrzucajcie sie wyzwiskami i oczernieeniami bo temat byl inny a do aytorki jak bedziesz chciac to sobie poradzisz ludzie i za pare zl wyżyja jak musza

ale nie lubie jak nie mam pieniedzy.Od 17 roku zycia utrzymuje sie sama.Mam wslasne mieszkanie.

Gość aleo
jak nie lubisz to zarob