Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joy Blood

Zostałam oskarżona o udostępnianie nielegalnych plików na chomiku. Co robić?

Polecane posty

łukasz milewski nie żyje nie od 2008 roku a od 2001 roku zabili go terroysci "Pięć lat temu w zamachu na World Trade Center zginął suwalczanin Łukasz Milewski Łukasz miał wówczas 21 lat i był studentem. Wakacje postanowił spędzić z mieszkającymi w Nowym Jorku rodzicami. Chciał też trochę zarobić, dlatego zatrudnił się w obsługującej wieżowce World Trade Center firmie Forte Food Service. Tego dnia, 11 września 2001 r., o godz. 9.03 czasu amerykańskiego, kiedy Boeing 737, lecąc z prędkością 870 km/h, uderzył w 81. piętro południowej wieży WTC, Milewski był gdzieś między piętrem 101. a 105. " no i takto było

Gość q w e r t y
ściąganie plików do osobistego użytku jest legalne, o ile nie ściąga się tego mułami czy innymi peer to peer i nie podaje dalej. ty rozpowszechniasz, bo dajesz ściągać innym, możesz pójść siedzieć :P

Gość micy mausee
spacje usun

Gość bamboo
http://di.com.pl/news/29376,0,OdSiebie_zamkniete_Tworca_serwisu_zatrzymany.html strona odsiebie miała podobny charakter co chomik takze bardzo prawdo podobne ze to nie zarty chociaz nie wiem podawac sie za kogos kim sie nie jest w takich sprawach tez nie wolno....

Gość micy mausee
a jak nie wchodzi ci link to wpisz w google gazeta forum i potem w szukaj i chomik a prawa autorskie

Gość Aneczka06
Ups... Lukasz Milewski jest prawnikiem. Pochodzi z sowalk... Jest przedstawicielem PZW... Czyli to faktycznie nie glupi zart :(

Gość Aneczka06
W google.

ja szukałam i nic takiego nie znalazłam, mogłabyś mi podać do tego link? Z góry wielkie dzięki

Polski Związek Wydawców istnieje od sierpnia 2009 z siedzibą w Wałczu. Za cel stawia sobie głównie ochronę prawną zrzeszonych kilkudziesięciu wydawców. Szczegółowe informacje otrzyma Pani drogą pocztową. Początkowo zgłaszałem nielegalne pliki administracji serwisu, jednak po ich zablokowaniu pliki te wracały pod w niewielkim stopniu zmienioną nazwą i rozmiarem, co sprawiało, że system stosowany przez administrację nie był w stanie ich wykryć. Badania z marca 2006 przeprowadzone w Niemczech wskazują, że skuteczniejszą metodą walki z piractwem jest przykładne ukaranie kilkudziesięciu osób łamiących prawa autorskie i nagłośnienie sprawy w mediach. Pozdrawiam, Łukasz Milewski Teraz dostałam od niego taką wiadomość, czy ktoś się spotkał z czymś takim? Proszę o pomoc, rady, ponieważ nie wiem co robić!

Gość idz do prawnika
albo poszukaj na forum blokersa, on tez jest prawnikiem.

Gość gfgfddgf
Bolkers prawnikiem? Żartujecie? :D :D :D

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeee
napisz co z ta sprawa

Wszystko się wyjaśniło, napisałam do adminów, zbadali sprawę, okazało się, ze facet podszywa się pod prawnika i straszy ludzi, usunęli mu konto i tyle ;) kamień spadł mi z serca ;) ale wszystko wyglądało na poważnie i naprawdę patrząc na inne portale, który usunięto itd. można było się przestraszyć.

Gość wieśkaaa
Ktoś Ci wyciął niezły numer. Przeczytaj uwaznie (bez emocji) wiadomość i zastanów się. W jakim celu jakiś prawnik pisał by do ciebie. Prawnik może reprezentować jakąś osobę lub instytucję iw jej imieniu działa a nie tak od siebie bo nie ma w tym żadnego interesu. po drugie: Od kiedy to prawnik może wysyłać takie wiadomości? I w dodatku : do zobaczenia za kilka miesięcy? O.O zastanów się

Ja właśnie coś podejrzewałam, że facet podaje się tylko za prawnika, dlatego pytałam inne chomiki, pisałam na forach i do adminów, żeby się dowiedzieć, czy ktoś słyszał o podobnej sytuacji. Przynajmniej mu usunęli konto i nie będzie się innych czepiał ;)

Gość powinni odrazu wjechać naChate
KTOŚ SOBIE JAJA ROBI :D na 99,9 % 🖐️

Gość na to wychodzii i
zapewne to jest jakis wydawca, moze ten ze zlotych mysli:O

Gość Ściema
Jeśli napisał "Zrobiłem już kopię Pani konta jako dowód" to sam skopiował nielegalne pliki i sam łamie prawo..

Gość WIcia wierzchem na kłocie
zrób kupe

Gość gość
rozmowa toczy się dalej Doradźcie co robicie w takich sytuacjach teraz