Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhiiiii

o czym to swiadczy hm?

Polecane posty

Gość echhhhiiiii

kiedy ostatnio moj chlopak mial palec w mojej pochwie czulam wyjatkowo opor bolala mnie i boli do teraz minelo okolo 3 dni pojawila sie dodatkowo dziwna gesta wydzielina na bieliznie mam sucho ale w srodku widze takie dziwne jakby porcje bailego sluzu nie wiem co to hm wie ktos? czy to przez to czy moze np przez plyn do mycia ktorego od niedawna uzywam? teraz juz przezucilam sie z powrotem na wode sama prosze o pomoc

Gość echhhhiiiii
prosze niech ktos cos doradzi :P:(

Gość ghjkl
sama woda to chyba za mało do higieny intymnej.A ten sluz może oznacza że masz akurat dni płodne

Gość echhhhiiiii
ja wlasnie slyszalam ze woda jest najlepsza hmm no a ten sluz nie wyglada naturalnie takie grudki sa ale mysle ze to nie jest grzybica bo to sie stalo zaraz po opisanej sytuacji...i od razu zaczelo bolec nie wiem moze to jakis stan zapalny czy cos?

Gość ghjkl
takie grudki to własnie moga wskazywać na grzybice.Kup sobie w aptece maść clotrimazolum,bez recepty jest koszt ok 3,50zł.A najlepiej jakbyś poszła do ginekologa.

Gość echhhhiiiii
no wlansie mam nadzieje ze to nie to i tak sie zastanawiem czy jest inny powod...hm no do lekarza pewnei tez bede musiala pojsc troche sie stresuje bo jeszcze nie bylam u ginekologa .... :/

Gość ghjkl
to idź teraz do apteki i kup te maść,od czegoś musisz zacząć skoro nie wybierasz sie dzisiaj do lekarza.Kuracja troche trwa,tak od razu nie przechodzi,a już samo to wcale