Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunga lajla

Pas do pończoch

Polecane posty

Gość bunga lajla

Jak odpowiednio dobrać pas do pończoch? jakie pasy polecacie:)? chodzi mi bardziej o te seksowne niż te praktyczne :P

Gość bunga lajla
właśnie go stworzyłam ;]

Jest raczej ;) Seksowne mozna kupic tanio w byle sieciowce. Z reguly nie trzymaja dobrze ponczoch ale ciesza oko ;) Natomiast te praktyczne sa z reguly drozsze i gorzej wygladaja. Poza tym na codzien ciezko zalozyc jakas koronke bo pod obcisla spodnica moze sie odznaczac.

Gość bunga lajla
nigdy nie nosiłam pasa do pończoch, a teraz chce zakupić jakiś właśnie seksowny żeby zrobic ukochanemu niespodziankę :P a w sieciówkach w jakich są cenach tak mniejwiecej? i czy pasy mają rozmiary? wole zapytać tutaj żeby w sklepie wiedzieć o co chodzi :)

Tak pasy maja rozmiary. Ja znam tylko te z scieiowek tanszych, bo na codzien nie nosze :) Rozmiary sa od XS W takim durnym colloseum mozna w propomoicji kupic nawet za 9 zl jakis ladny koronkowy, cienszy badz grubszy, zdobiony koronka lub gladki. Tansze pasy, ale juz za jakies 30 zl wzwyz maja tez na pewno w H&M i Oysho. NIestety nie powiem Ci czy nadaja sie na codzien, ale na specjlane okaje na pewno ;)

Gość bunga lajla
dziekuje za info :) przejde sie po sklepach i poszukam czegos :)

Gość bunga lajla
dzieki za link :) ja wlasnie nie szukam na co dzien tylko na "specjalne okazje " ze tak to ujme :)

Gość glorka10
podoba mi się ten smokingowy :)

Gość Callamitca
Hej miłośniczki pończoch i pasów........ Czy w takie mrozy nosicie pończoszki...??? Czy zakładacie cieplejsze majtki, podkoszulki i czapki na uszy...... Jutro będzie jeszcze zimniej..............

Gość bunga lajla
a mozna mozna :) ja mam dlugi plaszczyk wiec tylek mi nie marznie :) a rajstopach czuje sie jakbym miala miec pieluche miedzy nogami fuuuj nie cierpie tego uczucia :D

Gość bunga lajla
juz kupilam :) tak ma tylko cieszyc oko :P dalam 30 zl :)

Gość Zaskoczona Kaśka
Nie rozumiem........ wytłumaczcie proszę......dlaczego na tych wszystkich zdjęciach modelki noszą majtki pod pasem?????????? jak pordzić sobie z tym w WC.........?????

Gość soczysta oliwka
czy nosicie już pończoszki........???????

Gość no co Ty PL
taki mroz a mamy zakladac ponczoszki ??? no chyba ze na jakies wyjscie, badz kolacja z lubym ;)

Gość no co Ty PL
i tak jak za taki " sexi " dalyscie 20 zł to drogo...ja kupial za 12 zl i mam go pół roku i świetnie trzyma ponczochy :)

Gość Selena_G
Własnoręcznie szyją pasy do pończoch w świetnym stylu w Greta Vintage Store. Chodzę od nich też w rozkloszowanych spódnicach. Najlepsza pozycja na wieczór lub imprezę okolicznościową moim zdaniem. Nie trzeba się też martwić figurą czy wygodą, bo szyją z nastawieniem na każdą kobietę, od XS do XXL.

Mam całą kolekcję pasów do pończoch, które kupiłam w ... second-handach, serio :) Niektóre są prawdziwymi arcydziełami, a cena? Hmmm, 4 zł? <3