Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAIL HOUSE

NOWOCZESNE STUDIO PAZNOKCIA NAIL HOUSE ŁÓDŹ RZGOWSKA 169

Polecane posty

Gość NAIL HOUSE

Serdecznie zapraszamy do naszego nowoczesnego studia paznokcia NAIL HOUSE. Oferujemy szeroką gamę zabiegów związanych z pielęgnacją dłoni i stóp oraz przedłużeniem paznokci. Usługi u nas wykonane są na najwyższym poziomie, ponieważ pracujemy na najlepszych polskich i światowych markach kosmetyków (O.P.I, Cuccio, Nail Tek i inne...), a nasi pracownicy to wykwalifikowane osoby po licznych kursach i szkoleniach, posiadające niezwykłe zdolności manualne. Profesjonalna obsługa, nowoczesne wnętrze salonu oraz niepowtarzalna atmosfera sprawią że poczujesz się u nas wyjątkowo. A to wszystko za rozsądną cenę, tak aby każdy mógł sobie pozwolić na odrobinę luksusu. Do końca marca wyjątkowa promocja!! Przyjdź do salonu z koleżanką a obie dostaniecie aż 15% zniżki na paznokcie żelowe i akrylowe!! Serdecznie zapraszamy!! Łódź, ul. Rzgowska 169 (pawilon, parter) nailhouse@vp.pl 507 36 18 18

Gość adulek84
Strasznie fajny baaardzo nowoczesny salon!!! Dziewczyna doprowadziła moje pazurki do stanu używalności ;** Serdecznie polecam!! :*:**

Gość mam pytanko...
a czy macie tez dobrego fryzjera i kosmetyczke, bo mnie paznokcie tez interesuja ale fajnie byloby wszystko za jednym zamachem zalatwic?

Gość NAIL HOUSE
Niestety nie posiadamy fryzjera zajmujemy się przede wszystkim dłońmi, stopami oraz wszystkim co związane z cerą.