Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrykanska Dziewczyna

moi rodzice nie znosza mojego faceta

Polecane posty

witajcie, Mam nastepujacy problem,problem z rodzicami i przyjaciolmi.Oni nie akceptuja mojego mezczyzny ktorego to bardzo kocham,planujemy byc ze soba i czuje sie przy nim wspaniale.Sęk w tym ze rodzice i przyjaciele uwazaja ze do siebie nie pasujemy -ze on jest brzydki i nieatrakcyjny,wstydza sie go i widze ze przestali mnie szanowac,mama to sie nawet obrazila-albo czuje sie urazona...przyjaciele nas unikaja i tez nie wiem dlaczego.Moze tez chodzic o to ze on nie ma takiego wyksztalcenia jakiego oczekiwaliby,jak sobie z tym poradzic i jak to zrozumiec??? pomozcie!!

chodzi tylko o to ze jest brzydki i nieatrakcyjny??? A czy to oni z nia beda??? Wogole ich nie rozumiem

W SUMIE u mnie moi rodzice sa przeciwko zwiazkowi mojej siostry... jest z chlopakiem 3 lata, a on siedzi w domu, pracy sie nie lapie.. a ma 25 lat... To jest powod do narzekania, twoj jest ok:)

uwazaja ze jest brzydki,nie mowia mi tego wprost ale znam ich i widze jakie robia miny jak na niego patrza,neguja wogole fakt ze on istnieje.Maja idealne zycie i on do ich zycia nie pasuje.Wiem ze to ja bede z nim zyla nie oni,ale skutecznie odbieraja mi radosc,nie wiedza ile wartosci on ma w sobie ktore kocham,bo liczy sie tylko wyglada,nie umiem tego przelknac,bo doszlo do tego ze mnie odrzucili i traktuja prawie ze tak jakbym nie byla ich corka,ktora jeszcze jak tego faceta nie bylo,wydawalo mi sie ze kochali...

ok, to opisz go jak on wygląda? co w nim takiego strasznego nie do zaakceptowania? Wiesz powiem Tobie że znam taki jeden związek, i na tym wszystkim najbardziej ucierpiało dziecko które nie miało wpływu na to kim zostaną jego rodzice.... jest brzydkie

Gość olej starych jak są tak
puści żeby oceniać kogoś za wygląd facet ma się tobie podobać a nie mamusi możesz ewentualnie być złośliwa i im wygarnąć że ich uroda to już też raczej zwiędła i neidobrze ci jak patrzysz na ich stetryczałe ciała a z każdym rokiem coraz gorzej

Gość piii
Kobietobluszcz powiedz, ze zartujesz? Nie zauwazylam prawidlowosci, aby ladne dzieci rodzily sie "z" ladnych rodzicow, a brzydkie z brzydkich, wrecz przeciwnie, moja sliczna kolezanka, ma naprawde brzydka mame. A rodzine olej, skoro facet jest wartosciowy, to twoje zycie, nie ich.

Zadajesz mi takie pytanie,natomiast powtarzam nie jest wazne jak wyglada bo zakochalam sie w nim i dla mnie jest piekny,ale ludzie dookola dostrzegaja tylko to ze jest chudy,wysoki,nosi okulary i ma lysinke,takie mam podejrzenia.A z tym dzieckiem to przesadzilas ,skrzywdzic dziecko moga nie brzydcy rodzice ale GLUPI

Masz zadufanych w sobie rodzicow.Wyzej dupy maja jak sraja.Sorki,bo pewnie ich kochasz przec to Twoi rodzice ale ladnie wygladac to nie wszystko.Niektorzy ludzie borykaja sie z finansami i nie maja pieniedzy na ksztalcenie poprostu(mowie o studiach np.).Pewnie chcieliby zebys zlapala jakas "swietna partie".Porozmawiaj z cala rodzina,a pozniej z przyjaciolmi o ich zachowaniu.To jest obrzydliwe zachowanie.Uswiadom im to.Powiedz rodzicom,ze bardzo sie na nich zawiodlas,bo swoim zachowaniem Cie rania.

Autorko, myślę, że nie chodzi raczej o wygląd - zgodnie ze starym porzekadłem "piękna miska jeść nie daje" :P Być może on jest nieśmiały lub ma trudności w nawiązaniu kontaktu z twoimi rodzicami i dlatego go nie trawią? A skoro ma łysinę to już młodzieńcem nie jest.... ile ma lat, a ile Ty?

Rodzice sa atrakcyjni i szanowani,chcieliby zeby ich corka zwiazala sie z kims kto pasuje do obrazka... Przyznam ze bardzo sie na nich zawiodlam,oni mysla ze ja jestem z brzydkim chlopakiem,nie ufaja mi i nie wiedzia ze ich corka nie jest z przydkim chlopakiem tylko z chlopakiem mądrym,pracowitym i najukochanszym i nigdy w zyciu go nie zostawie,predzej oddale od siebie rodzine cala i wszystkich przyjaciol,bo z nim moglabym zyc na bezludnej wyspie :) Moj przyjaciel ostatnio zrobil glosny komentarz: "dlaczego nie rzucisz go w cholere,przeciez jest brzydki jak noc"...;( wszyscy mnie do niego zniechecaja i inaczej mnie juz traktuką,ale dlaczego??? ;(

mamy po 28 lat a jest prawie lysiutki bo to genetyczne i co na to poradze... ;(

No coz, znam ten bol. Moj facet tez obiektywnie rzecz biorac "jest brzydki" a do tego o 14 lat starszy ode mnie...To dopiero jest bieda. Staram sie uczyc z tym zyc, bo to o moje szczescie chodzi... Ale...bywa ciezko.

Wiesz... tak się tylko mówi, ale nie żyjecie na bezludnej wyspie. Może teraz jest Ci wszystko jedno, ale za 5-8 lat zacznie Ci przeszkadzać, że nikt was nie zaprasza do siebie czy na sylwestra, bo nie trawią Twojego partnera. Jeśli wolny czas będziesz spędzać tylko z nim, to szybko się nim najesz, a nawet przejesz. Nie mówię, żeby go rzucać w cholerę, bo nie pasuje Twoim rodzicom i przyjaciołom. Ale zastanów się, dlaczego zarówno rodzice, jak i bliskie Ci osoby są przeciwko. Porozmawiaj szczerze z rodzicami, co nie podoba im się w chłopaku; bo może wiedzą coś, o czym ty nie wiesz...

Gość piii
Taak, najlepiej przeprowadzic glosowanie wsrod "przyjaciol" czy akceptuja danego faceta na chlopaka, jak nie, to wypad. Takim znajomym to bym podziekowala, a rodzice, jak zauwaza, ze sie od nich odsunelas, to sami zaczna zabiegac o jakis kontakt, bo mlodsi sie nie robia i pewnie na starosc chcieliby, aby ich wlasne dzieci ich odwiedzaly.

Ale on dla mnie jest cholernie przystojny i pociagajacy,nie potrafie tylko zrozumiec ludzi??? w cholera z takimi estetami i ich gustami ;(

moj wyglada jak kryminalista:P i ma pelno blizn(w tym dwie na twarzy),wielki polamany nochal i krzaczaste brwi:D Chodzi jak goryl:P Ale do wygladu moi rodzice zastrzezen nie maja.Jedynie niektore cechy charakteru scieraja sie z cechami charakteru moich rodzicow i powstaja konflikty czasem:P