Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frebul

Nowa pralka

Polecane posty

Gość frebul

Witam musze kupic nowa pralke . mysle o pralce polara po problemach z candy chce wrocic do polskiej pralki .Poradzcie cos.

Gość dddddsd
Ja bym radziła Bosha jednak

Gość ale jeśli się zepsuje polar
( a każda możesię zepsuć !) to cena częsci Polara będzie dużo nizsza niż innych marek nie mówiąc juz o dostepności- Akurat sprzet agd polski jest nienajgorszy

Ja obecnie też szukam pralki (płytki model), polar niewykluczony z powodów j/w:-) Zaraz będę przeglądać strony internetowe w poszukiwaniu odpowiednich opinii:-D

Gość ja tez chce kupic
a ma ktoś bosha? To moze sie wypowie?

też chcę kupić nową pralkę,ale ze specjalną funkcją na odświeżanie ubrań i pranie z użyciem anionów srebra...słyszał ktos o takich pralkach? ...podobno siemens-owe tak mają ,ale jakoś znaleźć nie mogę tych funkcji tam

Gość a co to za bajery
dla naiwnych?I niby co te jony srebra mają robić?

to nowa technologia prania ,możesz np tylko odświeżyć ubranie ,nie musisz używać podobno wody do tego,oczywiście jeśli będziesz chciała normalnie wyprać to jak najbardziej możesz to zrobić...żeby nie było,że to pralka piorąca bez użycia wody:)

Srebro to niby antybakteryjnie działa... Co do Boschów - mam znajomą, która pracuje w fabryce i kolegę, który naprawia pralki... Do boschów nie jeździ częściej niż 1 na 3 lata.

Autorko Cyt" chce wrocic do polskiej pralki " i najlepiej tak zrób ...... decyzja ostateczna .... należy od Ciebie.

Gość taaaaaaaaaaak
ja mam amica i jestem zadowolona :)

Faktycznie firma polar jest bardzo dobra... moja mama miała pralkę tej firmy chyba przez 15 lat.... Ale ja postawiłabym jednak na boscha, dla mnie jeśli chodzi o sprzęt do domu ten producent jest niezawodny... tak sobie przeglądałam ofertę sklepu magicznaplaneta.pl i zauważyłam, że pralki polar mają teraz w promocji;) Więc może uda ci się tanio kupić pralkę polar taką, jaką chcesz;)

A Amica? Ja mam i się sprawuje świetnie. Nie skacze gdy nie jest pełna i nie warczy jak szalona podczas wirowania... W electro jest teraz promocja na model AWCE 12DA. Może ci się spodoba.

Ja bym zastanowiła się jeszcze jednak nad wyborem pralki bosha, bo moim zdaniem oni robią najlepszy sprzęt. Popatrz sobie w tym sklepie http://www.1komp.pl/katalog-13-209-726,duze_agd_pralki_bosch,1.htm Mają całkiem spory wybór pralek, nie tylko bosha więc na pewno tam coś znajdziesz.

Gość Simona1811
Polska pralka? Poważnie? Z tego co wiem najlepsze są Electrolux, Polary to średni sprzęt. Zobacz sobie ofertę na electro.pl . Wybór jest ogromny, ceny możesz sobie porównać z tymi marketowymi. W internecie dużo taniej wychodzi.

Gość jsdniofhifdfif
Gorenje-tylko i wyłącznie.Przy kolejnych serwisowaniach poprzedniej pralki gość z serwisu polecił nam właśnię tę firmę.Że działa bez zarzutu.I miał racje, pralka chodzi jak złoto.Bosz odradzam zdecydowanie.ta firma robi dobre bosze a nie pralki.Sąsiad kupił i caly czas narzeka.Radzę zastanowic sie nad gorenje.Pozdrawiam

a dlaczego polska? LG ma bardzo fajny sprzęt, pralki mają dużo programów, są ciche, mają długą gwarancję, nic się z nimi złego nie dzieje

Gość Simona1811
No to podsumowując widzisz - wszyscy polecają cokolwiek, byle nie Polską. Ja przystaje przy elekctrolux, ale inne też są godne uwagi. Zależy jak dużo masz prania, na jaki pobór prądu możesz sobie pozwolić itp..