Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzipiórka

Czy to normalne myslenie?

Polecane posty

Gość gryzipiórka

Mam problem.Dziwny dość.Jestem wPolsce ale wybieram sie za granice gdzie ieszkam juz dosc długo.a do Polski przyjechalam tylko w odwiedziny..Za granica jest moj facet z ktorym jestem juz14 lat i ktorego bardzo kocham.Nie wiem co mnie podkusiło zeby pojsc od wrozki i zpaytac czy bedziemy razem.ona pwoiedziala ze to juz koniec naszego związku.ze nie pojade za granicę..wpadałm w depresję.chce do niego wracac i czuje ze cos jakas siła mnie powstrzymuje przed tym.nie wiem co jest grane?!!!!!

Gość wozkers34
dokonaj porzadnej defekacji, a obciazenie przejdzie

czy wróżba to wyrocznia? sami kierujemy życiem rób co ci serce podpowiada skąd ta pewność,że to była dobra rada może trafiłaś na jakąś oszustkę

Gość omfg omfg
was to pojebało z tymi wróżkami. baba siedzi i wymyśla historyjki na poczekaniu, a wy potem świrujecie, sami sobie życie rozpieprzacie i lecicie do wróżki po raz kolejny, bo skoro pierwsza miała rację to druga też będzie ją miała. na takiej zasadzie to działa. no proszę was 😴

Gość gryzipiórka
ale chyba u 3 bylam i kazda pwoiedziala to samo!i tak bde jechac tylko niepotrzeabnie sobie taki metlik narobilam i strasznie sie boje..ja go kocham on mnie kocha..i co mamy sie rozstac bo tak chce los?