Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bergamotka89

CO TO MOZE BYC ??

Polecane posty

Gość Bergamotka89

witam mam problem ktory przyznaje, troche zbagatelizowalam no ale madry czlowiek po szkodzie.. pod koniec lata sporo chorowalam i dluzszy czas zazywalam leki, w tym antybiotyki. po odstawieniu zaczely sie moje problemy tam na dole... podejrzewam ze to grzybica, ale u lekarza nie bylam wiec pewnosci nie mam. wiem, ze to dosc czesto sie zdarza po dlugim zazywaniu antybiotykow ktore niszcza flore bakteryjna, jednak u mnie wygladalo to nieco inaczej. najpierw mialam uplawy, i to takie obfite jakbym nie trzymala moczu, byly biale, czasami zolte i niezwykle geste... pozniej zauwazylam ze w pachwinie mam mala krostke, probowalam wycisnac ale nie bylo zadnego plynu tylko niemilosiernie bolalo. wokol krostki byllo zaczerwienienie a wargi sromowe byly tak spuchniete ze prawie chodzic nie moglam. najbardziej niepokoily mnie te uplawy... raz bylam juz naprawde wkurzona i zdesperowana, wzielam lusterko i przezylam szok... doslownie sie ze mnie lalo... biale uplawy, a potem kolejna niespodzianka : ze srodka wylazila ze mnie zbita wydzielina, ktora przypominala mi konsystencja jakis przeterminowany serek...za kazdym razem kiedy sie naprezylam bylo jej coraz wiecej... to juz nawet nie bylo wodniste jak uplawy, tylko tak silnie zlepione w stan staly... po kilku dniach wszystko zniklo. od czasu do czasu miewam uplawy, dosc obfite co mnie martwi ale juz nie takie jak wyzej... czy to mozliwe zeby grzybica trwala tak dlugo ? a moze to cos innego ? na poczatku podejrzewalam tez opryszczke, jednak od niedawna zaczynam to kojarzyc rowniez z czyms innym... prawie rok temu kochalam sie z facetem i byl to moj pierwszy sex od dluzszego czasu, pare dni pozniej zauwazylam ze mam jakas krostke na pachwinie. pomyslalam ze to moze po depilacji albo moze jakies inne podraznienie, jednak to cos nie znikalo, tylko stwardnialo i mam to do dzisiaj... w ogole nie boli, wiec latwo zapomniec tylko czasami bardziej czuje ze tam cos mam... czy moze to byc klykcina konczysta ? czy moze miec ona zwiazek z powyzszymi objawami i czy da sie to zlikwidowac lekami czy moze bedzie trzeba to wyciac ? bardzo dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam !

grzybica - jeżeli białe upławy i 'serek' to jestem pewna. Ale lepiej idź do ginekologa zamiast czekać na odp.

Gość gabi87
Kochana leć do ginekologa bo możemy sobie gdybać na forum. A jednak lekarz stwierdzi co to jest naprawdę może grzybica a może coś innego. Pozrawiam i trzymam kciuki. :)

Grzybica może naprawdę trwać tak długo, nie wyleczysz się z niej ot tak, nieleczona może prowadzić do poważnych problemów. Zapalenie pochwy itp.