Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sana

Ktory projekt wybrac????

Polecane posty

Gość wygrana wygrana
2

Gość hhhhh
drugi, ale i ak bym go trochę przerobiła np. skasowała wc, po co trzy łazienki w domu parterowym?

dziekuje za rady,tez tak myslalam zeby skasowac to male wc i tak tez pewnie zrobie.

drugi jest spoko ale ma nei zadaszony taras a to wbrew pozorom bardzo ważne....także pomyśl o tym... ja budowalam dom dwa lata temu i teraz wiem jaka to wygoda taki taras pod dachem :)

no wlasnie z tym tarasem troche lipa myslalam zeby dobudowac tzn przedluzyc dach cos w kazdym razie zrobic zeby byl troche zadaszony kurcze nie projektow idealnych zawsze w kazdym jest cos do poprawki,ach...

Gość zdecydowanie 2

Gość mamciamamcia
niezadaszony taras ma swoje zalety. W lecie mozna załozyc markize i osłonic sie od słonca, lub ją złozyc i sie opalac,a w zimie jak jest słonce to dogrzewasz salon naturalnie:) wiem coś o tym :)

ja dogrzewam a w zasadzie ogrzewam cały dom kominkiem, gazem w ogóle póki co nie palimy a mamy taki zajebisty wkład kominkowy ze w domu jest gorąco od samego kominka , nawet w te mrozy...w sumie to jest az za ciepło i musimy trochę wietrzyć. a co do tarasu to dla mnie markiza jest do niczego, jeszcze u rodziców, jak mieszkałam, mama kupiła markizę, dała za nią tyle co za wybudowanie daszku nad tarasem,taka świetna miała być ale wcale nie było to fajne rozwiazanie.Takze ja polecam dorobić albo znalesc projekt z fajnie zadaszonym tarasem:) u nas jest duzy taras i jest gdzie posiedziec w cieniu i gdzie sie poopalać na słońcu :)