Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xnikix

jak moge odzyskac swoja milosc , ktora zdradzilam?

Polecane posty

Gość xnikix

Witam wszystkich ! Pisze tutaj , bo potrzebuje jakies rady bo sama juz nie wiem co mam zrobic. A wiec moze zaczne tak, bylam z chlopakiem przez 1 rok i pare miesiecy . Od paru miechow sie nam nie ukladalo, gdyz moj ex zaczal silownie i mniej sie spotykalismy. Ja zaczelam wariowac i klocic sie z Nim , bo myslalam,z eta silowania to tylko wymowka. Chcialam skonczyc ten zwiazek, jednakze on tego nie chcial. Gdzie pewnego dnia zadzwonilam do niego a on mi powiedzial,ze to koniec imam juz wiecej nie dzwonic do niego. Bylam zalamana, siedzialam w domu 24/7 .. po jakims tygodniu zaczal do mnie wydzwaniac i sie spotykac ze mna .. bylo miedzy nami tak jakbysmy sie nigdy nie rozstali. Ale potem znow zamilkna, mowiac ze miedzy name nic nie bedzie. Bylam zalamana, gdyz jego znajomi mowili , mi ze on mnie zdradzal i nie traktowal mnie na powaznie. W tym czasie poznalam innnego, uleglam mu .. bo chcialam zapomniec o moim ex , jednakze kiedy to sie stalo , poczulam wyrzuty sumienia, moj ex do mnie dzwonil .. mowil ze kocha i chcial spotkac. Spotkalam sie z nim i powiedzialam mu o wszystkim , bo nie potrafie klamac. On sie zalamal , powiedzial ze nie chce mnie juz wiecej znac. Prosilam o szanse jednak on nie chcial o tym slyszec , powiedzial ze go zdradzilam (tylko,ze wtedy bylam sama it tego nie rozumie) minelo 8 miesiecy od roztania , zaczelismy sie spotykac, rozmowiac .. spotkania sa takie jakbysmy byli para. Jednakze on twierdzi,ze nie potrafi mi zaufac i nikomu nigdy nie daje szansy .. a jak prosze o nia to mowi,ze moze jest szansa. Nie wiem co naprawde mam zrobic. Macie jakies rady , bylam bym wdzieczna

Gość Sabka2100
Heh kochana przecież ty go nie zdradziłaś. Zacznijmy od tego. Skoro powiedział ci żebyś do niego więcej nie dzwoniła to niech sie wypcha teraz z tymi swoimi żalami. Jak na moje oko to wcale nie masz powodu, żeby czuć się winna ani żeby pisać że go zdradziłaś. Jak chcesz to mozemy pogadać bo "mam ci jeszcze dużo do powiedzenia":)

Gość xnikix
owki bardzo chetnie pogadalabym z kims na ten temat bo juz nie wiem co mam robic :(

Gość Sabka2100
a czemu on cię obwinia niby o zdradę?? Przecież jak mówisz nie był z tobą wtedy...

Gość xnikix
problem w tym , ze to nie jest polak ;/ on zerwal ze mna bo chcial mnie przetostowac (glupio to brzmi -wiem) kim naprawde jestem i czy naprawde go kocham :( wczesniej planowalismy zareczyny itp .. tylko,ze po jego slowach .. myslalam,ze to jest definitywny koniec .. a jednak to byl test ktory oblalam. Dalej nie moge tego pojac, bylam wolna a on mi mowi ze zdrada i boi sie ze znow takie cos zrobie. Powiem ,ze widujemy sie teraz .. raz w tygodniu , piszemy ze soba na msn .. czasami smsy , tulimy sie , calujemy no ale coz .. on mowi,ze moze jest szansa .. i mam narazie nie rozmawiac o tym. Jak ja mam to zrozumiec ? bo boje sie,ze spedze z nim mily czas a on sie na mnie pupa wypnie ehh :(

Gość Sabka2100
eHHH Mi to trochę cuchnie... Powiedz co to za facet który rani serce dziewczyny zrywjąc z nią dla jakiś durnych testów?????????????????????????????????????????????/ Hej słonce obudź się bo przespisz najlepsze lata swojego życia. A takiego gnojka kopnij w cztery litery niech idzie inne testować. Eh, żal mi tego faceta, zal...

Gość xnikix
wiesz kochana naprawde latwo powiedziec, bo minelo 8 miesiecy .. a dalej o Nim mysle .. nie potrafie .. wiem,ze gdybym dostala druga szanse .. napewno bym jej nie zmarnowala .. :(

Gość zuzannnnna aaannna
nie zdradziłaś go! przecież wtedy nie byłaś z nim. w ogóle co to ma być? Koleś miał okres, że co chwila zmieniał zdanie, raz chciał a raz nie? to raczej on ciebie zdradzał... ile macie lat?

Gość xnikix
erm ja mam 19 on 20 .. lol turek urodzony w Londynie