Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica- niedziewica....

Ile Was stracilo dziewictwo z tym facetem z ktorym macie teraz slub?

Polecane posty

wiesz jak taka zakochan to wiesz najciemniej pod latarnią co nie twierdze ze zdradza

Gość gryczka
Ja jestem taką osobą. Dziewictwo straciłam dużo przed ślubem, ale tak naprawdę z czasem nasz seks staje się coraz lepszy. 10 lat razem, prawie 4 po ślubie.

Gość gyftfry
Ja tez jestem pierwszą mojego męża a on moim :) I bardzo się ciesze z tego :)

Gość to co wy propagujeciet
o poligamia więc może wypierdalajcie z polski i zostancie zona araba, jedna z 20 bedziecie zadowolone, wszakze zwierzeta tak robia a skoro wam natura zwierzat jest blizsza niz czlowieka to po co sie ograniczacie? :D

Gość myszsyzjka
mysle ze facet wstydzi sie ze ma jedna kobiete w łózku

Gość hm czyzby ktos tu komus czegos
zazdroscil? dlaczego wypowiadajace sie tu panie o bogatym doswiadczeniu wyszydzaja osoby, ktore mialy tylko jednego partnera i "wiedza lepiej", ze ten partner zdradzi, albo juz zdradza? Zawisc przez Was przemawia i tyle. Ludzie sa rozni i nie ma co generalizowac, ze czyjs maz w wieku 40 lat poleci do innej (a moze akurat Wasi mezowie Was zdradza, troche pokory :O). Skoro wczesniej "nie polecial", to na pewno zrobi totylko dlatego, zeby teoria jakiejs myszki z kafeterii bron Boze nie zostala obalona :D :D :D

Gość gryczka
Souillac, od zwierząt odróżnia nas świadomość i wszystko wskazuje na to, że poziom inteligencji. Idąc Twoim tokiem myślenia, wbrew naturze jest mieszkanie w murowanych domach, korzystanie z mydła (przecież zwierzęta nie używają żadnej chemii do mycia się, tylko woda albo piasek ewentualnie własny język), z komputera oraz cieplna obróbka mięsa. Ślub też, wszak zwierzęta łączą się w pary wyłącznie seksualne (czy to monogamiczne zwierzęta, czy te które wciąż coś zapładniają). Więc co to w ogóle za porównanie? :-o

Gość myszsyzjka
nie o to chodzsi żeby byc 1 z 20 żon ale choc miec 2 -3 facetów a nie anwet 1 chłopaka to paranoja

Gość myszsyzjka
mnie nikt nie zdradza na razie używam zycia

Gość gryczka
myszsyzjka--> Dlaczego to paranoja Twoim zdaniem?

Gość prawda jest taka że osoba
osoba która przez pół życia skacze z kwiatka na kwiatek nie pary które w przeszłości miały wielu partnerów. osoba która miała wielu prtnerów bo prostu cierpi na nude, nudzi ją związek, nie potrafi przywiązywać sie ani okazywać uczuć. I to jest potwierdzone przez lekarzy psychologów. Więc nie wiem czy jest sens się chwalić że żyję się z kimś (albo samym się jest) człowiekiem niestabilnym emocjonalnie który bardzo szybko nudzi się drugim człowiekiem ;)

gryka czytaj ze zrozumieniem nie na pisałm na pewno tylko moze a to róznica ale co tam ja nie stawiam teorii mówie jak moze byc i ze to mało ciekawe zycie od 15 rż jede i tan sam facet :O

Gość zapomnialam haslo do czarnego
ja tez :-) 9 lat razem, 6 lat po slubie. maz mial przede mna dziewczyne z ktora byl 5 lat ale mi to nie przeszkadza

Gość myszsyzjka
jak bym miał byc z kim od 15 rż to chyba bym sie szybciej zestarzałą jede chlópak pzreciez nawet nie mzona poznac facetów bo i keidy tak w slepo to przywiazanie nie wierze ze 15 kocha tak na zaboj by isc z nim do ołtarza

Gość myszsyzjka
tyle w temacie na pewno sie znudzi to keidys nie wierze że mozna wytrzymac

Gość gryczka
Myszka, chyba nie do mnie chciałaś napisać? Ja się nie odnosiłam nigdzie do Twojego wpisu. Teraz za to się odniosę - nie wszyscy muszą chcieć żyć ciekawie. Czy jeśli ktoś lubi stabilizację albo nawet nudę, to jest skreślony w Twoich oczach? Trochę to przykre. Żyj jak chcesz, ale nie oceniaj tak ostro innych.

Gość prawda jest taka że osoba
osoba która przez pół życia skacze z kwiatka na kwiatek nie zmieni się nagle gdy weźmie ślub więc wierność i uczciwość jest wątpliwa w sytuacjach gdy pary które w przeszłości miały wielu partnerów. - tak powinno byc ;)

Gość mysle ze popadacie
w skrajnosci..to ze ktos znalazł od razu swoja pierwsza połowke to tylko sie cieszyc i tyle. Po co gadanie ze napewno zechce ci sie kogos innego i ze facet tez nie wytrzyma...bez przesady.. moi rodzice tez sa juz prawie 25 lat po slubie i oboje byli swoimi pierwszymi :p i jak tak na nich patrze to nie sadze zeby mieli sie zaraz zdradzac :p to prawda co tu pisza niektore panie, jesli od razu znalezli tego jedynego to co maja teraz leciec i sprawdzac zeby potem nie bylo za pozno? przeciez to sie kupy nei trzyma :p tym bardziej jak mialy te 18 lat..no i facet tez byl pierwszy :p bo ja jakos glupio nie moge sobie wyobrazic dla tego jedynego ja mialabym byc dziewica a on miec juz kilka partnerek...zazdrosc by mnie zzarła chyba :p a tak jest sprawiedliwie przynajmniej..:)

Gość gryczka
15-tka zapewne kocha ślepo i ślub z takiej ślepej miłości może być wielkim błędem. Ale jeśli ta 15tka pobędzie z tym facetem najpierw 7 czy 8 lat,k zakochanie opadnie, a oni nadal będą chcieli żyć ze sobą, to już zupełnie inna historia. Jestem zdania, że ktoś, kto pragnie przez całe życie wielkiej miłości z wielką namiętnością, ten nigdy nie zbuduje trwałego związku, choćby się wyszalał i to będzie jego dziesiąty partner... Bo namiętność w końcu musi wygasnąć, taka nasza fizjologia. Tylko czy ta namiętność i zakochanie są naprawdę w życiu najważniejsze? Jeśli dla kogoś tak - proszę bardzo, droga wolna. Ja nie mogłabym i nie chciałabym tak żyć.

to forum wolnych wypowiedzi wiec moge pisac jak chce czy skreslony nie pewnie że nie ale wypowiadam sie ze że malo atrakcyjne zycie miał wolno mi owszem

Gość do myszki
tiaaaa, tylko czekałam na takie właśnie wpisy , przecież wy wiecie lepiej że mój mąż mnie zdradza :classic_cool: niech wam będzie , zdradza mnie na prawo i lewo , pomimo mojej tęsknoty za Polską cieszę się że dawno temu stąd wyjechałam i nie otaczają mnie tak sfrustrowani ludzie, żeby tylko szpilę wbic , żeby drugi miał gorzej , ehhh

Gość myszko83 czyzbys sie zjarala
pleciesz takie glupoty, ze az wstyd, narkomanko :P

Gość lgisheu
dla ciebie to życie mało atrakcyjne :) dla innego po prostu pozbawione debilizmu do ktorego ty lecisz jak ćma :)

to dobrze, skoro lapie Cie smiechawa, to musialas spalic dobry towar :) mezus zalatwial czy Ty masz dojscia? uwazaj w ogole, czym chwalisz sie w necie, bo nie jestes wcale anonimowa, kiedts wklejalas tutaj zdjecia swojej rodziny :P

Gość gryczka
Myszka, a kto wyznacza jakieś standardy, co to znaczy atrakcyjne życie? :-o

sfRustrowane, tepaku :D nie ma trakiego slowa jak sfLustrowane, niedouczony tluku :D