Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica- niedziewica....

Ile Was stracilo dziewictwo z tym facetem z ktorym macie teraz slub?

Polecane posty

sport też, ja 4 razy w tygodniu jestem na aerobiku, pływac tez lubie ale boje sie za często bo bary rosną i bede wyglądac jak koleś :P

Gość myszko83 czyzbys sie zjarala
meaaa - malo, ze jarac jointy, NA PEWNO zaczniecie (razem z mezem, rzecz jasna, bo on tez za malo "wyszalany", jak na kafeteryjne normy) urzadzac wielkie orgie z litrami alkoholu i kilogramami koksu i wciagac krechy przy dziecku, a co :D trzeba sie w koncu zrelaksowac :D

Gość fhyhry
myszka to zamiast areobiku to se gzi z kim popadnie i se mięśnie pochwy wyrabia aby móc nimi orzechy kokosowe gnieść :D

jak mozesz sie domyslac, bardzo dotknely mnie Twoje slowa i ubolewam nad swom beznadziejnym podejsciem :D :D :D

Gość a potem ludzie sie dziwia
skad zdrada i wielki bek i jeki bo ten chuj zdradzil a sama jest za tym aby sie wyszalal. jak zdradzi to bedzie inaczej stekac

Gość jestem sobie ja...
facet,który teraz jest moim mężem ,to jedyny z którym kochałam sie przez stosunek:) ale niestety przed nim kochałam sie z kilkoma innymi w inny sposób, więc raczej dziewica ze mnie była zadna :( i bardzo zaluje

Gość jestem sobie ja...
meaaa polecam :D

:D a że ponoć w każdej kobiecie kurwy dwie trzecie to kto to wie :P jestem sobie ja... - dołączysz? ponoć co druga kobieta jest bi :P

Gość jestem sobie ja...
tez tak slyszalam ;)

Gość jestem sobie ja...
normalnie niektóre wczesniejszy wypowiedzi przyprawiaja mnie o salwe smiechu :)

a więc idąc tym tokiem rozumowania to kobieta przed ślubem nie dość, że powinna spróbować z kilkoma mężczyznami to powinna też spróbować z kobietą bo przecież jak nie spróbuje to po ślubie ją będzie ciągnąć do tego...

Gość xx00cxx0
No niech tam bedzie - każdy może (albo powinien) się wyszaleć! I weźmy sobie taką sytuację, że... Żyję sobie taki człowiek (bez względu na płeć) i do wieku 27 lat szaleje ile dusza zapragnie. Przeleciał już wszystko nie gardząc nawet wiewiórką. Mając 28 lat wydaję mu się, ze już się na tyle wyżył że jest gotowy na stały związek więc znajduję sobie taką osobę która by chciała wziąć również ślub. I sobie tak żyją, oboje bardzo doświadczeni życiowo... Za sobą niezliczona ilość partnerów, przygód seksualnyh i innych dewiacji. I mając 33 lata taka osoba uświadamia sobie że się nie wyszalała i co? Według wyżej opisanego schematu to by było całkowicie normalne że taka osoba porzuca swojego małżonka i idzie kopulować z innymi. Nikt nie powinien mie do nikogo pretensji bo w życiu trzeba się wyszumieć, wyruchać i ogólnie mieć wyjebane życie. Oczywiście, łatwo gdybać tylko teoretycznie. Ale założyć się mogę o niemałą sumę, że gdyby to samo powtórzyć w życiu tak w praktyce to te kobiety by najpierw powiesiły swoich niewyszalałych partnerów a potem siebie i to z rozpaczy. I już by nie było że trzeba w życiu popróbować. Teraz już by było że ona jest jedna i jedyna i koniec kropka. Nie ma prawda być innej, innego, nie można szaleć.

Gość hfiuryfyrfyurfyuru
Przeleciał już wszystko nie gardząc nawet wiewiórką - umarłam ze śmiechu :D :D

Gość a idąc dalej tym tropem myślen
ia trzeba spróbować się zabawić z psem, z dziekiem sąsiadki, z trupem ciotki, z rurą odkurzaza, z młotem pneumatycznym itd bo broń boże zachce się po ślubie i co wtedy??? no co?

mimo komicznej formy - swiete slowa :D i na dokladke moze jeszcze sobie oko wydlubac, bo przeciez to tez bedzie czesc "niezapomnianych szalenstw" :D

meaaa, Ty sie nie smiej, tylko szalej, ile wlezie, bo masz spore zaleglosci, wstydz sie :D :D :D

powodzenia :)

Gość ja ja ja ja ja ja ja
estesmy razem 6 lat on moj pierwszy ja jego pierwsza za 6 mc slub;D

Gość kotek roztropek
Ja też... ale czy się cieszę... chyba nie bardzo. Dla niego nie miało to wielkiego znaczenia chyba, tylko dodatkowo go zestresowałam, bo nigdy nie był z dziewicą. Za to bylam wcześniej bardzo zakochana bardzo bardzo i wiem, że dla temtego i dla mnie byłoby to coś najcudowniejszego na świecie... Więc dlaczego tego nie zrobiłam? Bo wiedziałam, że on mnie nie kocha tak bardzo bardzo.. i bałabym się swoich odczuć po wszystkim. Teraz oczywiście żałuję, że tego nie zrobiłam, wtedy miałam nadzieę że jeszcze go w sobie rozkocham a potem on zginął w wypadku .... :|

myszka 83 czy jak Ci tam...- po pierwsze- to co Ciebie smieszy, nie musi śmieszyc innych :) po drugie- to, ze Ty mialas wielu partnerow zanim dotarlas do tego jedynego nie oznacza, ze tak maja inne kobiety. po trzecie- zycie z jednym partnerem nie musi byc nudne, wierz mi :) ogolnie- z Twoich wypowiedzi wnioskuje, ze boli Cie to, ze Twoj partner mial jakies kobiety przed Toba lub to, ze on nie byl dla Ciebie tym pierwszym i jedynym :) acha, jeszcze cos. zycie to nie tylko seks :) pozdrawiam

Gość Wszystko swietnie ale
jak ktoś miał związki bądź też przygody przed, ale zachował dziewictwo dla wartościowego partnera, wie jak to całować się z innym, widział inne ciało itd. W tę myśl powinnam się rozejść ze swoim mężem, bo wszak byłam mimo wszystko dziewicą, a on prawiczkiem, chociaż seks oralny itp. zaliczył, ale jak nie wydymał haremu tureckiego to za 10 lat będzie mnie zdradzał :0 Jakby ktoś się nie domyślił, tyle pań tutaj jest, bo takie padło pytanie i udzielają się zainteresowani, czyż nie? Większość związków jest jednak po przejściach, a zdrady zdarzają się w równym stopniu w każdym. Bo jak ktoś miał 10 cipek, to dlaczego nie mieć 11? Co prawda cipa to cipa, ale przecież cipa zosi z mięsnego może być inna niż cipka józi fryzjerki, a trzeba mieć porównanie. Tylko tak naprawdę co porównywać, czyżby inny facet miał mieć penisa w prążki, a kobieta pochwę w poprzek?

hahaha rozbawil mnie poprzedni post :D no tak... wszak penis w prazki moze byc lepszy od takiego nieprążkowanego ;D

Osobiście bardzo się cieszę, że nie mam teraz ślubu z facetem,z którym straciłam dziewictwo,bo bym się chyba załamała.Zrobił się z niego jakiś żul i ochlej.Dobrze,że zostawiłam go jak tylko zobaczyłam te zadatki na alkoholika.Pierwszy nie zawsze znaczy lepszy...

Gość Wszystko swietnie ale
Oczywiście, że nie. Ale pytanie jak wyżej prowokowało odpowiedzi pań, którym się akurat tak ułożyło.

Gość blę26
no i znowu sytuacja jak to bywa na forum :O...wszyscy wiedzą lepiej o danej osobie i wiedzą co zrobi mąż tej osoby....boże ludzie weźcie na wstrzymanie...nie każdy facet który miał jedną kobietę jest ciekawy jak by było z inną...no ale wy oczywiście wiecie lepiej bo przeciez znacie WSZYSTKICH facetów na swiecie...naprawdę żałosni jesteście tu niektórzy..

Gość blę26
moja wypowiedz nie była do wszystkich oczywiście tylko do ludzi pokroju myszki 83 :O