Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lara inna

NAKED NEO - WARTO??? GDZIE JEST HACZYK???

Polecane posty

Gość lara inna

WITAM Mam problem - dlatego pisze na forum. Mam nadzieje ze ktos pomoze mi go rozwiazac... Otoz mam neostrade . Podpisalam umowe jakies 4 mies temu. Ostatnio kilka dni pod rzad wydzwaniaja do mnie (chyba z tp - przynajmniej tak mowia) ze moga mi obnizyc oplate mies za neo . Moze powiniennam sie cieszyc ale czuje ze jest jakis haczyk. Tp zadrecza mnie telefonami zebym mniej placila ????!!!!!! zastanawiajace , ba - nieprawdopodobne!!! Wiec prosze, niech mi ktos to wytlumaczy bo umowe dostalam ale nie podpisze dopoki nie bede pewna a umowa jest takim jezykiem aaaahhh ... :O moze ktos juz podpisal umowe z NAKED NEO - podobno partner handlowy tp. Jakie beda konsekwencje zawarcia umowy z nimi i czy wogole warto??? o co tu chodzi???? wrecz prosza mnie o zawarcie z nimi umowy, w zamian ja bede placic mniejsze rachunki?? co jest?????? :/

Gość lara inna
tez juz tak myslalam. ale chcialam jeszcze zapytac forumowiczow - moze ktos ma taki sam problem a tpsa to moze zawsze krecic. o co im chodzi - nie moge ich rozgryzc. chca zebym placila mniej. Czy to jakis zart??

Gość xcfgh hwer
Nie kupuje sie niczego przez telefon. Idź do telepunktu.