Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkuill

egzamin na prawko w tychach

Polecane posty

Gość jkuill

zbliza mi sie juz nie dlugo egzamin i zaczynam sie troche stresowac;/ jest tu ktos kto zdawal w tychach? mozecie podac jakies miejsca na ktorych oblaliscie?:/ tak zebym wiedziala ze mam nie popelniac takich bledow...z gory dziekuje za pomoc:)

Gość nie wazneP
tzn co masz na mysli bo nie do konca rozumiem

Gość nie wazneP
nie slyszalam o czyms takim;/ a ty zdawas w tychach?

heh.. może Ci sie uda.. ja zdaje w Bielsku i 9 lutego mam 5 egzamin... MASAKRA.. generalnie trzeba miec oczy dookola glowy.. poza tym trzeba miec szczescie i trafic na dobrego egzaminatora.. bo chcac, niechcac jak Ci sie trafi jakis no.. to nie zdasz nawet jakbys caly kodeks umiala.. oni strasznie wpuszczaja w maliny.. najwazniejsze sie nie stresowac i jasno mysleć.. a nie on Ci cos powie a Ty juz to robisz bo on Ci tak powiedzial.. mi np. na pierwszym egazminie.. ledwo wyjechalam z osrodka a on do mnie mówi "prosze zawrocić na pierwszym MOŻLIWYM skrzyżowaniu" to ja odruchowo kierunkowskaz i chcialam zjechac zeby zawrócic na to on mi " nie koniecznie na tym" to sie pokapowalam i dopiero na 3 skrzyzowaniu moglam skrecić... akurat ten egzaminator byl fajny.. troche pomagal..:) Mam 3 kolezanki które zdawaly w Tychach.. jeda zdala za 2 razem.. druga za 7 a trzecia nie pamietam ale chyba za 4.. Najważniejsze sie nie stresować.. pamieta o tym.. nie psykować egzaminatorowi.. nie dyskutować z nim.. :) Bede trzymać kciuki :) oczywiscie licze na to ze sie pochwaisz po egzaminie jak Ci poszlo :D

Gość nie wazneP
jeszcze nie mam ustalonej daty konkretnej ale tak w polowie lutego bede miec egz raczej;/ cos czuje ze jednak chyba stres i przezwyciezy i za przeproszeniem gowno z tego bedzie;/

Gość nie wazneP
za pierwszy 134 zl a nastepne sa chyba tansze ale nie wiem i mam nadzieje ze nie bede miala potrzeba sie dowiadywac;P

A no z Bielska ..:P Mówie Ci najważniejsze sie nie stresować.. Posluchaj specjalistki w tych sprawach.. Ja juz mam doswiadczenie.. :P:P hehe :P eh.. nie ma lekko z tymi egzaminami.. nowe auta musza zarobic na siebie.. każy niezdany egzamin 122zl a oni w ciagu dnia tyle osób obleją ze masakra.. może kiedys to prawko bede miec.. hehe :P wogole 2 razy trafil mi sie ten sam wredny egzaminator.. jak znowu go trafie to chyba podziekuje i powiem ze id sie zapisac na nastepny hehe :P

Gość nie wazneP
a na czym oblalas te nastepne egz? bo napisalas tylko o pierwszym...

No baa.. ale nic ciekawego tam nie ma :P:P No wiec pierwszy oblalam poniewaz nie zauważykam znaku ustap bo byl za drzewem (mowie wam ni maja podpisana umowe z zielonymi zeby drzewa przed znakami sadzili) i pojechalam a on mi po hamulcach..:P Drugi.. stwierdzil ze zaczepie lusterkiem.. co mialam pol metra do drugiego auta.. klocilam sie z nim i niedosc ze mnie oblal to mi jeszcze adnoacje wpisal dupek.. Trzeci nawet z placu nie wyjechalam hahaha..:P a czwarty to mialam tego samego egzaminatora co za drugim razem.. parkowalam i mialam cofnac a niedosc ze mialam takie mega auto, slup i jeszcze sie dupek tak oparl ze nic nie widzialam .. kompletnie nic, poprosilam go grzecznie czy moglby sie przesunac bo nic nie widze a on mi z tekstem ze mam sobie radzic.. no to sory ale przezroczysty nie jest...;/ ale lotto mi to :P:P kiedys zdam..:P oni mnie tam poprostu kochają... przyjdz jeszcze..:P:P

Pierwszy 134,następne 112 :) Jeśli zdasz testy oczywiście:) Jak ja się cieszę ,że mam to juz za soba:) A Tarnowie zdawałam :)

Gość blacha
a na czym jeszcze oblewacie w tychach??? bo ja jestem po 1 szym oblanym egzaminie oblalam na placu swietej Anny jechalam sobie lajtowo na wprost a tu sie okazalo ze to ruch okrezny i mialam skrecic w prawo ;/ ,wjechalam pod prad i egzaminator po hamulcach bo znadprzeiwka jeszzce jechalo auto.. szkoda ze jak mialam jazdy to tam nie jedzilam bo bym by;la bardziej obeznana..