Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolinka24

IGOR... Co sądzicie o takim imieniu dla synka???

Polecane posty

Gość gość
Aleksander, Wiktor, Konstanty i Michaił to akurat we wszystkich krajach są tylko mają własne odpowiedniki, jak mp. w angielskim Alexander, Victor, Michael, Konstanty to nie wiem ;) A jeżeli chodzi o imię Igor to jest ono pochodzenia skandynawskiego, ale Ingwar jest skandynawskie, a Igor to to przekształcone imię na gruncie staroruskiego. Igor to zatem ruskie(nie rosyjskie) imię, a Ingwar to skandynawskie.

Gość gość
Igor to imie PASKUDNE

Gość gość
Igor to imię dla rodziców którzy szukają wyróżnienia i mają niskie poczucie swojej wartości

Gość gość
Jedno z nielicznych imion męskich które mi sie podobają i tak właśnie mam zamiar nazwać swojego syna. Moim zdaniem to imię jest bardzo męskie takie twarde i ostro brzmiące, właśnie takie mnie powinien mieć mężczyzna.

Gość gość
bardzo ładne imię

Gość Mama_2
Sama jestem w ciąży i jak będzie syn to również będzie miał na imię Igor. Bardzo podoba mi się to imię, Imię wybrał mój 5 letni syn- nagle zapytał się czy jego braciszek może nazywać się Igor. ( nie wiem skąd się to u niego wzięło, nie ma żadnego kolegi o tym imieniu). W rodzinie wszystkim się podoba :) A jak będzie dziewczynka - to jeszcze nie mam imienia ;)

Gość Grigor
Zawsze chciałem nazwać tak syna. Mocne imię. I taki ma być mężczyzna. Chcialybyscie samych Leosi Antosi Ignasi.....a później 30 letni mężczyzna ma imię jak jego dziadek ..... poczytajcie znaczenia imion a później piszcie te głupoty. IGOR ! BĘDZIESZ WIELKI!

Gość gość
INDOR NIEZŁE IMIE A Z ROSYJI JEZDEŚCIE?

Gość gość
Podbijam temat bo sie zastanawiam, w domu mamy juz Oliwcie i Nadie