Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwy prawiczek 27

Opadl mi przed stosunkiem, a to mial byc moj pierwszy raz...

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaa
walcz o nią jeżeli Ci zależyi nie poddawaj się tak szybko; a próbowaliście potem kontynuować??

Gość dr. Evil
nie panikuj - nie ty pierwszy i nie ostatni z "pierwszorazową wpadką stresową" a jeśli ta twoja "doświadczona" partnerka tego nie rozumie to nie warto zawracać sobie głowy taką pustoliną

powiem ci ze mialem prawie tak samo jak ty-mnie opadl w trakcie seksu hehe i po wszystkim tez sie do mnie nie odzywala.itp

Gość dziewczyna_żołnierza
Jeśli tak jak piszesz, nie odbiera telefonów i nie odpisuje na smsa to znak że jest obrażona. Według mnie boli ją to, że na jej widok Ci opadł. Jestem kobietą i tak bym pomyślałą, napewno nie że jesteś niemęski!!!

Gość Anq25
No ale co było po tym jak ci padł? Skomentowała to albo cos?

Gość Anq25
No to suka zwykła i tyle. Odpuść sobie ją.

Gość dr. Evil
daj sobie z nią spokój - szkoda nerwów, jest egoistką

Gość dr. Evil
głupiś - tyle ci powiem kobiety tylko gadają, że takich lubią a jak przyjdzie co do czego to wyłazi szydło z worka

Gość koles jestes zalosny

Gość dr. Evil
na marginesie - co to niby znaczy "męski twardziel"?

Gość dr. Evil
hehe - fajne, trudne słowo a ty nie dramatyzuj tylko rozejrzyj się za kolejną - tego kwiatu pół światu

jakoś nie dziwi mnie,że panna nie odbiera telefonów...to najgorsze upokorzenie dla kobiety🖐️

bo to zła kobieta była :classic_cool: skoro wiedziała, że to twój pierwszy raz, powinna wykazać się delikatnością i wyrozumiałością, widać to zimna suka i zależało jej tylko na seksie :o

Gość jacek78654
spokojnie chłopie nie przejmus sie niczym, za pierwszym razem to normalka że ze stresu opada i nie posłuszny jest kajtek :) też tak miałem, za drugim razem juz było lepiej, życze ci zeby sie odezwała do ciebie powinna zrozumiec ze to twój pierwszy raz bedzie i stres jest rzzecza oczywista, trzymaj sie trzymajcie !

Bo pewnie pomyślała,że to dlatego,że go nie pociąga.Większość tak by pomyślała:O

Gość moze dlatego nie odbiera
ze tak jej marudzisz jak nam tutaj, wpierajac, ze kobiety wola meskich twardzieli, amen. Moze ona wcale nie jest taka doswiadczona jak mowi i ja przeraziles, bo tez nie wiedziala jak wziac sprawe w swoje rece?... Jak ja rozdziewiczalam ostatnio faceta to trzeba bylo kilku spotkan, zeby cos z tego wyszlo. No ale juz mialam za soba pewne doswiadczenia. A jakbym nie miala, to pewnie tez bym sie przerazila. Moze ona jest prawie albo calkiem dziewica... a to najtrudniejsze co moze byc, gdy sie dwoje niedoswiadczonych spotka. Daj je czas i przestan jeczec, i juz nie mantruj o tych meskich twardzielach, cokolwiek to znaczy.

Przyznaję,że też miałam taką sytuację,że były nie stanął na wysokości zadania:O nie odzywałam się do niego sporo czasu bo nie czułam się jak 100% kobieta.Długo przekonywał potem,że jest inaczej. Cięzko będziesz miał,wiem co ona czuje:O