Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gabi87

Plastry Evra

Polecane posty

Gość gabi87

Hej Dziewczynki stosuję już plastry od 4 lat z przerwami żeby organizm trochę odpoczął. Powiem tak ginekolog nie robiła mi żadnych badań tylko wywiad(ogólnie to są moj pierwsze środki antykoncepcyjne) ale jeśli coś zauważe niepokojącego to proszę ją o skierowanie ( tak było w przypadku piersi zrobiłam usg i wszystko jest wporządku poprostu trzeba się kontrolować ) na początku stosowania miałam problemy ze strony żołądka; wymioty bolały mnie piersi, ale nie przytyłam (chociaż chciałam ). Dziewczyny przeczytajcie sobie ze zrozumieniem ulotkę jest ona czytelnie napisana. Wszystko i plaster przyklejacie w ten sam dzień , np. dostajecie okres w czwartek przyklejacie 1szy plaster w czwartek 2 gi w następny czwartek 3 kolejny czwartek. pózniej robicie przerwe i znowu przyklejacie plaster w Czwartek bez względu czy dostajecie plamienie z odstawienia czy nie. (bo tak się nazywa Nasz okres -plamienie z odstawienia plastra).Ja plamienie dostałam dopiero po 7 dniach po odklejeniu 3 plastra z Mojego 1szego opakowania Evra. Więc się nie przejmujcię jeśli nie dostaniecie nawet wogóle plamienia bo może tak być , albo będziecie mieć bardzo skąpe może trwaćtylko 2 dni.Trochę się brudzi w każdym miejscu. W moim przypadku wogóle się nie sprawdziło naklejanie na podbrzuszu odklejał się polecam na pupie albo na ramieniu. A co do Kolesia który napisał, że każda która ma plastry evra w widocznym miejscu musi byc puszczalska? Mylisz się kolego . Ja mam stałego partnera i planujemy w tym roku ślub. I nie oznacza że odrazu dziewczyna jak się zabespiecza to jest puszczalską.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować