Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smereta90

Mam zdolności plastyczne

Polecane posty

Gość smereta90

i jestem chora, jaki można otworzyć interes przez internet? Macie jakieś pomysły, da się tak pracować?

Gość prąt HAHAHHAHAHA
tez jestem uzdolniona plastycznie. ile masz lat i skad jestes? tez bym chciala cos otworzyc, da sie sie przez internet. znasz jakies programy? jakie dokladnie masz zdolnosci?

Gość smereta90
nie wiem właśnie bo ludzie chcą wszystko za darmo, próbowałam sprzedawać obrazy na allegro ale idą tylko drukowane z grosze

Gość prąt HAHAHHAHAHA
a moge gdzies poogladac?

Kiepsko z tym, trzeba miec szczescie. Tez o tym myslalam, ale stwierdzam, ze trzeba miec albo wyrozumialego szefa, albo traktowac tylko jako dorabianie, albo tez zalozyc firme i liczyc sie z wiecznymi nadgodzinami. Ale jak cos wymyslicie, dajcie znac :P Rysunek, malarstwo, fotografia, wyrob bizuterii, Corel, Illustrator, Photoshop, podstawy Quarka, InDesigna, przygotowanie do druku

Gość smereta90
ni e bo to było dawno

Gość prąt HAHAHHAHAHA
Rysunek, malarstwo, fotografia, wyrob bizuterii, Corel, Illustrator, Photoshop, podstawy Quarka, InDesigna, przygotowanie do druku z tego co napisałaś, to chyba z wyrobem biżuterii miałam najmniej do czynienia, ale też coś próbowałam kręcić :D