Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdssdfsfdfdssdffsddfs

Czy chcieliście kiedyś popełnić samobójstwo a jeśli tak, to dlaczego?

Polecane posty

Gość fdssdfsfdfdssdffsddfs

Ja bardzo szanuję życie, uważam, że ktoś chcąc je sobie odebrać grzeszy. Niestety w moim życiu przyszedł moment, kiedy sama chciałam umrzeć - byłam chora, nikt nie wiedział, co mi jest. 2 lata miałam okropne bóle brzucha, ściski. W kulminacyjnym momencie 3 tygodnie dosłownie wegetowałam w domu - cały czas w łóżku, nic nie jadłam, ciągle wymiotowałam, nie spałam w nocy, i ten okropny ból... Na szczęście z tego wyszłam, chociaż czasami wraca, ale staram się to przetrwać dla wszystkich dobrych chwil, które jeszcze mnie (mam nadzieję) czekają

Gość ja też ale to było głupie
Byłam nastolatką, czytałam dużo poezji dekadenckiej, ból istnienia, bezsens, wydawało mi się że samobójstwo to taki artystyczny gest. Nieźle się nawet na to nakręciłam (ale nie doszło do poważnej próby ;P)

Gość ja chciałam kilka razy
z powodu nieszczęśliwej miłości,samotności i ogólnie bezsensu.Ale to u mnie jest bardzo silne,ale chwilowe uczucie i na pewno do niczego nigdy nie doprowadzi

Gość chciałam ale miałam
wtedy 5 lat i nie pamiętam dlaczego. Chciałam zażyć 2 antybiotyki "dla dorosłych" :-)

Gość Kotryna
Wiele razy - ale ktoś mądry powiedział, że normalny (cokolwiek to znaczy) człowiek przynajmniej raz w życiu rozważał samobójstwo. Uważam jednak, że to nie jest wyjście - ostatecznie wszyscy umrzemy, także nie bądźmy tacy niecierpliwi, nie wyręczajmy Śmierci - niech sama do nas przyjdzie:( w moim przypadku glowne powody to: brzydota i samotność.