Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annawysjkfl

olać go? czy jest może na to jakieś usprawiedliwienie ?

Polecane posty

Gość annawysjkfl

nowopoznany chłopak zadzwonil do mnie w poniedzialek tydzien temu zebysmy poszli na piwko, ustalilismy wszytsko, spotkalismy sie we srode. zadzwonil w sobote, pytajac czy mam ochote na kino, i poprosil abym film wybrała, wybrałam i odezwałam sie w niedziele popoludniu. PO 4 dniach ciszy w koncu dzis dzwonil, ale nie bylo mnie przy telefonie, oddzwonilam ale nie odebrał. NO ja rozumiem ze ma nauke w koncu zaczyna sie niedlugo sesja, ale czy mozliwe jest to ze nie ma czasu napisac sms? bo mowil mi ze nie mieszka sam w pokoju, a jak zadzwoni przy koledze, to od razu pytania, do kogo dzwonisz, z kim rozmawiasz, kim ona jest. Co sadzicie o tym?

Gość tgyuhyyth
przestńie wymyslać głupawe historie !!!

Gość annawysjkfl
wymyslac? opisałam prawdziwa historie

Sadze, ze mam juz dosc tych wymyslonych historii. 💤 Ide spac, czego i autorce zycze. Dobranoc 🖐️

Gość annawysjkfl
no kurde? czemu wymyslona niby ? pisze prawde:O

Gość rrffdrgg
a jak dlugo sie juz znacie? i wazne jest tez czy na wczesniejszych randkach juz cos zaiskrzylo miedzy wami

Gość annawysjkfl
znamy sie 21 dni, ale spotkałsie ze mna po jednej wspolnej impreze naszych znajomych. a na randce, prawil mi komplementy, ale nic wiecej. jedynie to wspominał o dalszych spotkaniach

Gość Facet 4000
Historia jak najbardziej prawdziwa :) Po prostu koleś nie bardzo wie czego chce i chyba nie ma dużego doświadczenia z dziewczynami. Po prostu spotykając się z nim bedziesz miec problem komunikacyjny. Jest on raczej niezależny od innych cech tego gościa. Kobiety tez się takie zdarzają. Z reguły jednak oznacza to że przynajmniej w tym momencie nie jest aż tak bardzo zaangażowany. Oczywiście może się to zmienić.

Gość wredna i bezuczuciowa
może ale nie musi.to chyba zależy tylko od tego czy on chce jeżeli np postanowił się nie wiązać na stałe to prawdopodobieństwo tego,że coś w nim drgnie jest takie samo jak prawdopodobieństwo seksu na kraterze-próbować możesz tylko nie sparz tyłka;)