Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaszczera

moje postanowienie na jutro

Polecane posty

Gość osobaszczera

Jestem patriotką więc jutro całemu światu napiszę tak NIENAWIDZĘ COLINKA FARELA! (Bachledy też ale to już się powstrzymam) . I wiecie - jest już tylko jeden sposób, żeby się pozbyć tego zera z Polski na zawsze. Wiecie jaki? Musicie zgadnąć :( Coś za coś :(

Gość osobaszczera
Powiem wam bo to i tak bez znaczeni - puście im ten Ondine i kupcie se wszystkie jego filmy w telewizji podziwiając jego grę aktorską, a nawet dajcie mu nagrodę honorową - tylko bez uwag, że to za ojcostwo. Za Parnassusa. :( Dosłownie :( On in jego imaginarium :(

Gość osobaszczera
Jego największe Imaginarium to chyba Bachleda. Ciekawe co jednak na to...Mimi Driver? Teraz jesteście wszyscy jedną rodziną dzięki GWIEŹDZIE Alicji :(

Gość osobaszczera
W ogóle powiem wam, że termin gwiazda należy obecnie bardzo doprezyzować. Wiecie co - moim zdaniem Majkel Dżekson był debilem nad debile, ale powiem wam, że takiego debila jak Farel to jeszcze nie widzialam. I to ma być gwiazda? Gorzej niż pował. TRAGOS jak dla mnie. Ciekawe teraz kto go broni? W Irlandii pewnie już tylko :(

Gość osobaszczera
Powiem wam SZCZERZE moja moralność dla mnie samej to znak zapytania, ale chyba Farela ograłam. Boże co za zero. Skończy jak Majkel - ani chybi. No może jedynie , że go w Meksyku ktoś sprzątnie jak za dużo bab tam przeleci. To krewki naród - niech go nie ostrzegają. Może akurat kogoś honor weźmnie i go zastrzeli jak psa. Jak kundla - bo niby kim on jest? Bez urazy :( Gwiazdą? Chyba kundlem niewyżytym :(

Gość osobaszczera
Glen gdybyś miał 200 milionów... ale cóz... nie nazywam się Alicja Bachleda. Aż tak mi nie zależy... no chyba, że sama siebie nie znam :(

Gość osobaszczera
Zgłoś sie więc do Alicji Bachledy w kwietniu jak przyjedzie. Na pewno zarabiasz więcej od niej. No chyba, że dostanie tego miliona od Niemców. To ja wtedy uznam, a tak to nie :(

Gość osobaszczera
Uznam ją za jakąs tam gwiazdę, która za milion zrzekła siepraw do dziecka. Pewnie podpisała, że może je tylko odwiedzać i to po to, żeby jakoś z nią wyglądali :(

Gość osobaszczera
Puść se jakąs dobrą muzykę glenb. Może wtedy Ci sie coś poprawi? Relaksacyjną.

Gość osobaszczera
Moim zdaniem Alicja jest taka poważna. I to jest dowód, że Farel tez nie był zbyt normalny, że się z nią zadawał. Ktoś ten romans miał zakończyć. Może i on? W lutym sie puściła. To już po Nowym Roku. Dziwne, nie?

Gość osobaszczera
Ona se robiła nadzieję, a on miał laskę pod ręką. No ale wiecie - każdy jest po jego stronie bo kto to widział moralnego aktora. Jeszcze z Polski - naród super moralny dosłownie. I ją oleją. Tym bardziej , ze ale karierę zrobiła. Żebychoć rezyserką jeszcze była. Nic :(

Gość osobaszczera
ciekawe jakie mają menu, nie? Ale ona jest taka głupia, że nawet tego nie umiała wykorzystać bo pisalaby bloga i wszyscy by to czytali, a tak? I na koncu MENU NA DZIŚ - ale taka stuknięta, poważna i taki koniec POWAŻNY - dramat :(

Gość osobaszczera
Eee tam ładny/brzydki - zależy jak na zdjęciu wyjdziesz - ale dziób to ma czerwony nieźle i dwoje dzieci niewydanych no to wiesz - nikt jej się nie da. Jeszcze jak nie pracuje, jakie wykształcenie - kto jej się da. Najgorsze jest to, że tacy mądrzy niby a nie umieli do USA wyjechać. Przez Meksyk - ale ciołki nie moge :(

Gość osobaszczera
Oni mieli pisać, że poltycznie sa prześladowani i za brak przynależności do partii np. nie potrafią pracy dostać. Takie rzeczy i by ich nie było w Polsce już dawno a Alicja byłaby Krupą i to o ile. A tak? Ani Krupą nie jest - bez urazy do tej całej Joasi. Już ta Krupa lepsza.

Gość osobaszczera
Ze rodzinę mają w USA, że tu pracy nie ma GODZIWIE ZAPŁACONEJ - czy przez politykę? Przez byle co - nie ma pracy godziwej i tyle. Nie chcą brać udziału w komunie i koniec. Mój dziadek to by zaraz wizę dostał. Do Nowej Zelandii...

Gość osobaszczera
Ale patrzcie jaka ona - czewony dywan i zaraz poszła, ale na urodziny na Miko to wcale :( Co za cipa :(

Gość osobaszczera
Widać ile miała koleżanek - tych z czerwonego dywanu. Te z czerwonego dywanu mogą być, ale Miko nie. A ona też jest z czerwonego dywanu. Ja nie mogę - 3 filmy na rok gra dosłownie :( Chyba 3 na 6 lat, ale cóz... czerwony dywan :(

Gość osobaszczera
Ale powiem wam Kylie Minodue też dziś mną wstrząsnęła - też jakoś na psy schodzi. Albo zawsze tam była? Też bym na nią uważała. Stara zołza już. I tyle. takie stare gwiazdy to tylko ewidentnie Polsce przyjazne mogą być uważam, reszta to trzeba młode brać, że są zachwycone samym gwiazdorstwem. No albo La Toyę Jackson - lepiej późno niż wcale. Też strategia życiowa gwiazdy z ...bogatej rodziny.

Gość osobaszczera
Ale patrzcie ten Majkel w sumie też już z bogatej rodziny był i nikt go nie chciał zabrać do domu. A siedział w tym domu do 30stki, nie? Jakoś tak czytałam. Muszę się dowiedzieć od fanek kiedy się to wyprowadził. No to 40 i nazat miało być bo sobie EWIDENTNIE nie radził. A tu nic. Nic. A tak niby nie lubił tej swojej rodziny. No ale - o zmarłym albo dobrze albo wcale.

Gość osobaszczera
Ale powiem wam ten Jason Donovan może po tej Kylie? Coś tam wydał i tonawet nie dawno. Gra w teatrze. Pewnie też wszyscy myśleli, że wielka miłość i to tamto, a tu nic. Ale jest żonaty, ma 2 dzieci może akurat polubi Polskę? Też z Australii. Tam dużo jest taki. No ten co w tym parnassusie umarł to już nie żyje, ale inni żyją np. Kylie.