Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona na maksa

okłamał mnie!!!!!

Polecane posty

Gość zaskoczona na maksa

Od roku mieszkam ze swoim mężczyzną. Dzisiaj po raz pierwszy mnie okłamał, była to bardzo błaha sprawa, ale zareagowalam. On łgał w żywe oczy i obraził się na mnie mówiąc, że sie czepiam i szukam sama problemów. Jestem w szoku, przestałam mu ufać, zostawie Go, nie widze sensu dalszego bycia ze sobą.

Gość twój mężczyzna
ja ci kurwo dam zostawie go

Gość zaskoczona na maksa
no chyba że zbolcujesz mnie wreszcie dobrze albo szukam innej maczugi

Gość hgvredftyujik
ale ty jesteś pierdolnięta w głowę

Gość zaskoczona na maksa
ufałam mu bezgranicznie, zrobilabym dla Niego wszystko....a teraz...brzydzę się Nim! Niejednokrotnie powtarzałam, że jeśli mężczyzna mnie zdradzi albo oklamie, to jest to koniec...Jestem pewna, że mnie okłamał, czemu nie powiedział wprost, tylko robi ze mnie idiotkę!Naprawde była to sprawa nieistotna, ale chcialam Go sprawdzić. Gdyby sie przyznal i przeprosil, nie bylo by sprawy...

Gość jhgfxfghuijo
no ale w czym rzecz co sie dowiedzialas takiego co cie tak bardzo wzburzyło ??

Gość zaskoczona na maksa
nie powiem dokładnie, o co poszlo, ale sprawa była banalna, typu, że np. poszedł z kumplem na piwo a mówi ze nie.

Gość Nic nie wiesz.
Walnij się w łeb. Skoro musiał przed tobą kłamać to wyłącznie TWOJA wina. Gdyby nie miał powodu to by nie kłamał. Widocznie nie może ci ufać na tyle by mówił prawdę. Pewnie jakimiś słowami lub gestem sprawiłaś, że zrozumiał, że jednak nie wszystko może ci mówić. To TWOJA wina. Pamiętaj. Gdyby nie musiał kłamać to by nie kłamał. To przez ciebie.

Gość zaskoczona na maksa
nawet jesli przeze mnie klamie, chociaz sadze inaczej, to czemu wypiera sie w zywe oczy. I teraz obraza sie na calego...nie odzywal sie do mnie caly dzien !!! to On jest winny, a nie ja!!!

Gość a za darmo nie mozesz
taaaak? to czemu nie chcesz sie przyznac o co poszlo? wszystko bys dla niego zrobila tzn ze jestes wariatka

Gość debilkaaaa z ciebie
powiedz swojemu facetowi ze jestes zła, a nie nam. gówno nas to...

Gość zaskoczona na maksa
nchce dokladnie powiedziec o co poszlo, dlatego, ze on czasami tutaj wchodzi, a nie chce zeby widzial, ze pisze na forum o tej sytuacji.

Gość zaskoczona na maksa
powiedzialam mu, ze jestem zla, ze nie powinien sie obrazac, oczywiscie znow wzielam wszystko na siebie.....nawet przeprosilam, ze sie czepiam...wiem, jestem glupia.:/

Gość gfgfgfgfgf
Cały czas podtrzymuję jedno: "Gdyby nie musiał kłamać to by nie kłamał." Widocznie tak go nauczyłaś.

Gość gfgfgfgfgf
"wzielam wszystko na siebie.....nawet przeprosilam, ze sie czepiam..." To teraz tylko utwierdziłaś go w tym, że w jego kłamstwie nie było nic złego, że kłamanie jest spoko. MOJE GRATULACJE!!!

Gość zaskoczona na maksa
troche przesadzasz, przeze mnie klamie? Nigdy nie bylo takiej sytuacji, sadze, ze sie bal mi powiedziec, co zrobił. Jednym glupim klamstwem przekreslil wszystko co nas laczylo, wszystkie plany na przyszlosc. Nie potrafie juz z nim byc. Nie mam ochoty klasc sie obok Niego. Musze sie wyprowadzic.

Gość czasami szczery
Jak nie przeprosi to go olej . A jak przeprosi a sytuacja się powtórzy to też go olej. Ja okłamuje tylko laski których nie szanuje. Mamy bym nie okłamał ;). Ale znając życie to twoja wina bo jesteś wredna i się czepiasz.

Gość zaskoczona na maksa
jak to mowia, milosc jest slepa. strasznie mnie boli, to co zrobil.

Gość zaskoczona na maksa
juz u wybaczylam, pol basa sie spilo i jest git, dobra lybbbacja byla

Gość czasami szczery
a btw to biorąc to na siebie a żaląc się po ciuchu go okłamujesz. Nie ma nic gorszego niż laska trująca dupę o takie sprawy ale musisz mu to powiedzieć (co to dla Ciebie znaczy) tylko nie dzisiaj bo już pewnie ma cię dosyć. I wtedy są trzy wyjścia: Wyśmieje cie - znaczy koleś się nie nadaje Zrozumie cię i nie powtórzy błędu (mało realne) Uda że cię rozumie ale w głębi duszy będzie miał to w dupie (najprawdopodobniej) Ja bym cię wyśmiał.

Gość czasami szczery
albo wydupczyl

Gość prawdziwy czasami szczery
heh ta szczerość... może... ale na pewno tego bym nie napisał

Gość najprawdziwszy czasami szczery
no ale jednak napisalem :P

Gość Girl_UK
Podoba mi sie to ! Szanujesz siebie :) No pewnie czemu msz sie urzerac z klamca . A o co konkretnie chodzilo?

Gość zaskoczona na maksa
Zakończyłam ten związek.

Gość zaskoczona na maksa
nie brałam tego do siebie, cały czas chciałam rozmawiać z Nim, a on miał gdzieś rozmowę ze mną.Powiedziałam jak do słupa co czuję, jak mnie zranił itp. Z Nim nie da sie normalnie rozmawiać. Zaden facet nie będzie mnie okłamywał!!NIGDY!!!

Gość monhha
ciekawa jestem ile ty masz lat bo sadzac po twojej głupocie to chyba młodziutka jestes

Gość ja jej daje max 12 lat
bo tepe to jak nie wiem co :)

Gość gfgfgfgfgfgf
"sadze, ze sie bal mi powiedziec, co zrobił." No właśnie! Nie powiedział ci bo się bał powiedzieć ci prawdę. Gdyby wiedział , że może ci zaufać, że może ci powiedzieć prawdę, nie musiałby cie okłamywać.