Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dr_Eustachy

Parę słów o grze na kurniku

Polecane posty

Kiedy nie mam żadnego zajęcia a na kafeterii widzę same gówniane tematy to wchodzę sobie na kurnika żeby trochę odreagować i udowodnić sobie jaki to jestem zajebisty w te gierki. Niestety za każdym razem kiedy próbuje tego dokonać trafiam na jakiegoś nastolatka który nawet nie przekroczył granicy lat 14 i choćbym nie wiem jak się starał i pocił to za cholerę nie mogę sobie dać z nim rady. Zazwyczaj dzieje sie tak podczas grania w grę o jakże dzwięcznej nazwie "Literaki". Małolat zaczyna od wyrazu długości muru chińskiego i którego nawet znaczenia nie znam, później jest coraz lepiej (dla niego oczywiscie), jedzie z krotkimi wyrazami tarfiajac na premie mnożącą razy 3 lub 2 i kosi mnie jak bym dopiero co elementarz skończył czytać. W momencie kiedy zaczynam się rozgrzewać to magicznym sposobem kończy mi się czas i notuję na swoim koncie kolejną porażkę a w myślach raz po raz przewija mi się pytanie: "Eustach, co jest kurwa z Tobą? kolejny raz dostałeś po dupie od jakiegoś szczyla. Ty, człowiek inteligentny, potrafiący rozwiązać nie jedną zagadkę dotyczącą życia nie dajesz rady jakiemuś bachorowi. Weź sie skup i spróbuj jeszcze raz". Więc próję jeszcze raz, i co? I ja pierdolę, znowu przegrywam!! Na obecną chwilę jedyne co wiem i czuje to, to że nigdy się nie poddam i choćby nie wiem jak bardzo te wszystkie niepowodzenia mnie dołowały będę brną dalej, choćby srały skały to kiedyś nadejdzie ten dzień że uda mi się skopać okolice odbytu temu 14-latkowi.....Wtedy będę na 100% pewny że jestem zajebisty i że sprostam wszystkim przeciwnościom. Wam wszyscy drodzy kafetarianie życze żebyscie tak samo jak ja nie poddawali się swojemu "14-latkowi" nieważne pod jaką postacią by występował. Każdą przeciwność da się pokonać, trzeba tylko chcieć i nie poddawać się!! tak poza tym to jeśli dobrnąłeś do końca to nudzi Ci się prawdopodobnie tak jak mi:)

Gość prąt HAHAHHAHAHA
czekam az mi paznokcie dobrze wyschna

Gość prąt HAHAHHAHAHA
u rąk a kolor tak jak krew, gleboka, ciemna czerwien :)

Gość prąt HAHAHHAHAHA
niekoniecznie :)

no jest program do oszukiwania w literakach na kurniku analizuje literi i nawet ułożenie na planszy podając wyniki tak samo jak do szachów. jest cośco pozwala podłączyć po swojej stronei program do innych gier może też coś mają traktując to jako problem a nie zabawny literacki tekścik

Eustachy teraz do gry na kurniku uzywa sie odpowiedniego programu komputerowego ktory po prostu gra za Ciebie i znajduje slowa ktore pierwszy raz w zyciu slyszales. I to wcale nie prawda ze jakis 14-latek jest madrzejszy od ciebie... tzn madrzejszy jest bo uzywa programu zeby nabic sobie punktow a ty sam musisz myslec! Tylko nie rozumiem jednego: co taki nastolatek ma za przyjemnosc z takich gierek???

Gość smierdziel
ja z takim pytaniem... jaka radosc z gry z programem? ani z tego kasy, ani nic...

Gość prąt HAHAHHAHAHA
nie jestem transem :D 100% kobiety w kobiecie :classic_cool:

A ja tam lubie grac w chinczyka ale tez zdarzylo sie ze gralam z komputerem... porazka: zawsze mnie wywalał, zawsze w niesamowicie krotkim czasie przesuwał pionki i co najlepsze zawsze wyrzucal na kostce tyle oczek ile akurat potrzebowal nie wspominajac juz o tym ze zawsze wygrywal... a mnie zjadala zlosc.... :(

czyli skoro malujesz paznokcie to znaczy że nie zapuszczasz swoich kazuarków czyli dbasz o siebie a każda kobieta która dba o siebie jest według mnie niezłym lachonem:)

Gość heposlawa
dr eustachy chcesz sie zmierzyc?

Tak naprawdę to jedyną grą, którą sie przejmuje jest życie bo mam je tylko jedno a tak wiele sposobów na dobrnięcie do końca.....

Gość heposlawa
nie sluchaj ich malokto gra progiem tak naprawde..zwykle ci co maja ranki powyzej 2200

Gość smierdziel
zawsze mozna trafic na rainmana

no faktycznie... jestem ciekawa ilu jest takich co kupia takie konto z wysokim rankingiem i na co to komu? Przeciez ta gra jest po to zeby sie dobrze bawic a nie za wszelka cene nabijac jakis tam ranking... czy ktos za to komus potem zaplaci? bzdura!

eeeee......tu się zaczęła rozmowa na temat kont na kurniku i kto ile zabuli a mi bardziej chodziło o taką dotyczącą zmagania sie z problemami. Jutro wymyślę coś ciekawszego....

Gość smierdziel
zaloz topik z problemem dlaczego ludzie nie trzymaja sie tematu watkow na kafie

Pewnie dlatego że są to wątki taki jak mój, czyli niezbyt ciekawe i wolą pogadać o pierdołach lub nie widzą o co tak naprawdę w nich chodzi ale to pewnie i tak moja wina....