Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzonaaaaa

Były ma filmik, jak robię mu loda i mnie teraz szantażuje !!!

Polecane posty

Gość Wkurzonaaaaa

Byliśmy razem 3 lata no i kiedys moj były nagrał filmik jak robię mu loda i jak sie wypinam itd nagral to swoja kamerką . dokladnie widac tam moja twarz...:( wiem, że to glupie, ze jemu tak zaufalam... zerwalismy juz jakis czas temu. Ja niedawno zaczelam sie spotykać tak luźno, na spacer itp. z innym facetem. Moj byly sie dowiedzial o tym i teraz szantazuje mnie ! grozi mi, że jeśli nie przestane sie z nim spotykać to wrzuci film do sieci :(( No wiec przestalam sie z nim spotykać... mieszkamy wszyscy w tym samym miescie.... kurcze, a zalezy mi na tym chlopaku. Juz nie wiem co ja mam zrobic, boje sie ze on to wrzuci do sieci, albo wymysli inny powod dla ktorego bedzie mnie szantazowal. Wiem, ze yo glupie, ze mu zaufalam, ale co ja mam teraz zrobic :(

Gość sajgin
a coo chcesz zrobić teraz loda temu drugiemu ? ; D

Gość fofofof
musisz podstępem wykraść filmik skasowac nie wiem

Gość sajgin
opowiedz że chcesz muz robić jeszcze raz i zapierdziel mu kamere wtedy xDD albo zrób loda oby dwóm ; d

Gość Wkurzonaaaaa
Ale on mi grozi, ze wpusci ten filmik do sieci !! Wiec co ma do tego, czy chce temu drugiemu robic loda czy nie ??? :O jak mam mu kamere wykraść ??? nie wyobrazam sobie jak mam to zrobic...

Gość fofofof
pomysł rodem z filmu: umawiasz sie z byłym w jego domu ze niby chcesz przezyc z nim chwile tak jak dawniej(czyt.sex) pijecie winko do ktorego cos mu wsypujesz facet usypia i ty przetrzepujesz jego komputer/ kamere pomysł drugi umawiasz sie z nim w swym domu, usypiasz rozbierasz go i tez robisz mu kompromitujace zdjecia/ nagranie i jestescie kwita :)

Gość kasiaaa137
Współczuje Ci naprawdę:( Jeśli Twój były ma zamiar tak zrobić to świadczy to tylko o jego głupocie i braku dojrzałości, może spróbuj z nim spokojnie porozmawiać , tylko nie szantażuj go bo to niestety przyniesie odwrotny skutek.Moim zdaniem on jest niezrównoważony psychicznie!!!

Gość kkkkapppitan
POPEŁNIŁAŚ GRZECH ROBIĄC TAKIE RZECZY, PIEKŁO NA PEWNO CIĘ NIE OMINIE. WSTYD.

"Ale on mi grozi, ze wpusci ten filmik do sieci !!" Pod względem zarówno prawnym jak i etycznym należy w tej sytuacji zastosować metodę kontrataku. NAGRAJ jego słowa, jaki ci grozi publikacją Twojego wizerunku w sieci BEZ TWOJEJ ZGODY. Kiedy następnym razem będzie mówił coś o wpuszczeniu filmiku do sieci, grzecznie powiedz mu o dwóch faktach: 1. podstawa prawna: Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego z 18 listopada 2009 r. (sygn. akt I OSK 667/09) "danymi osobowymi są wszelkie informacje dotyczące osób fizycznych, zidentyfikowanych lub możliwych do zidentyfikowania" 2. nagranie jego własnych słów o tym, że grozi czynem karalnym. Wizja wyroku ostudzi jego zapały z pewnością. A jak jest na tyle nienormalny, żeby chcieć dostać wyrok - zgódź się i złóż doniesienie do prokuratury. Małe czy duże miasto - szantażysta powinien odpowiedzieć za czyn karalny. A swoją drogą... która nie lubi robić loda? :p I czy to wystarczający powód do tego, by facet sam sobie masakrował życiorys w postaci wyroku? __________ nawiasem mówiąc: KAŻDE zdjęcie umieszczone bez zgody autora np. na Kafeterii podlega tej samej interpretacji wyroku NSa :)

Gość gość
A moja była szefowa Agnieszka P właścicielka firmy Top Auto obciągała w samochodzie gdy jej mąż był na spacerku z psem. Później gdy się zwolniłem bo nie dostawałe wypłaty ona powiedziała że poczuła się jak szmata. Ale nie wiem jak można inaczej ją nazwać skoro po zrobieniu loda obcemu facetowi ona causami wita się z synem. To nawet ja obcy poczułem nie smak. Teraz ta ,,,,,,,kobieta ,, myśli naiwnie że może mnie szantażować i przysłał mi swoje jęki na maila . Tak myślę że ciekawe jaka byłaby reakcja gdybym dostarczył te jęki jej synkowi i jego kolegom i sąsiadom skoro Pani Agnieszka Pei lubi się nagrywać i reklamować w ten spoób.

Gość gość
mów wszystkim że to nie ty

Gość gość
Jako niedziewica powinnaś być skreślona z ewidencji ludności. Zostaw tego chłopaka w spokoju.

Gość gość
moim zdaniem, trzymaj wszelkie smsy lub emaile. Staraj sie kierowac rozmowe tak, zeby to Twoje byly pisal a nie dzwonil, ewetualnie nagrywaj rozmowy z szantazem. Mozesz z tym isc na policje w razie W. Przypuszczam, ze taki koles ma pewnie 100 kopii i wcale bym sie nie zdziwil jakby juz czesc jego kumpli sie przy usmiechala.