Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka1989

porud jego przebieg i po porodzie

Polecane posty

hej mam kilka pytan czy tonormalne ze lekarz podczas porodu robi takzwana palcówke zeby przyspieszyc poród i czy zdazyło wam sie zeby lekarz kazaqł wam siekochac zpartnerem albo chciał zwami zeby poród był łagodniejszy ?? wizyty po porodzie jak to jest czy maja prawo inni odwiedzajacy wchodzic przeciez kazda karmipiersia i to jest krempujace i boje sie ze facet mnie przez to zostawi bo jest strasznie zazdrosny a i czy czesto u ginekologa sie rozbierałyscie od pasa w doł?? zgóry dziekuje za odpowiedz

Gość njruj
Przykro mi ale z tymi pytaniami zwróć się raczej do swojego psychiatry.

przepraszam za takie pytania a le słyszałam kiedys taki przypadek a chce sie dowiedziec jak ze wszystkim jest bo mój chłopak jest zazdrosny i o wszystko sie czepia

przepraszam za takie pytania a le słyszałam kiedys taki przypadek a chce sie dowiedziec jak ze wszystkim jest bo mój chłopak jest zazdrosny i o wszystko sie czepia a na mejla prosze nie patrzec bo uzywam mojego chłopaka mejla

mój chłopak jest bardzo nerwowy i dlatego wypytuje zeby sie dowiedziec zeby wiedziec czy wziasc go na poród czy go wdomu zostawic bo sie boje ze lekarza pobije albo cos a i mam jeszcze jedno puytanie nie krempowało was karmienie przy odwiedzajacych faceta obcych bab?

Gość beatka1989
a i czy za kazdym razem u ginekologa musiałyscie sciagac majtki>>??

Gość to ma być smieszne
?:O wysil się na coś lepszego, głąbie kapuściany:O przynudzasz💤