Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calinczka pospolita

jest sprawa, jak powiedzieć facetowi ze nie zrobie mu herbaty?

Polecane posty

Gość calinczka pospolita

jstem sekretarka, zatrudnilismy nowego kierownika, 1 raz jako ze nie wiedzialam kim jest zrobilam mu herbe bo siedzial z dyr itd, drugi raz jak nie mial jeszcze wlasnego gabinetu tez poprosil o herbe wiec mu zrobilam, wyjal kanapke i jadl u mnie w sekretariacie obok, ok.... ale! przedwczoraj dostal swoj pokoj wlasny, ma wlasny czajnik, moze nie ma porcelany (ale od czego ma jezyk by sie spytac, badz nawet ode mnie wziac) wode sobie sami kupujemy it yle, i przylazi mi wczoraj i mowi czy moze skorzystac z mojej uprzejmosci i poprosic o herbe....nie powiem ze si enie wkur, sorry nie od tego jestem, moge robic co 5 min dyr, ale nie jakiemus kierownikowi do tej pory nikomu innemu nie robilam i nie mam zamiaru, nie od tego jestem by kazdemu herbe czy kawe parzyc, ale c.h.u.j. zrobilam, dzisiaj jak przyjde to powiem mu ze uslugi kelnerskie nie sa wliczone w pakiet socjalny bo mi dziala na nerwy, strasznie sie panoszy, lazi zglda, wypytuje i mysli ze jeste co najmniej szefem, kretynozaur. DObra, pytanie. jak mam mu powiedziec ze nie zrobie herby, albo niech sobie sam zrobi, albo moge mu fizlianke dac, albo niech idzie z tym porblemem do dyr. jak to ujac w slowa zeby nie bylo ze jestem straszna jedza??

Gość o zgrozo...
hehe jak poprosi o herbate powiedz ze przed chwila robilas dla dyrektora a mu nie zrobisz bo co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie napewno zrozumie:D

Gość o zgrozo...
powiedz ze przed chwila robilas dyrektorowi i nie masz zmiaru znowu przyrzadzac herby bo co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie:D albo pokaz mu gdzie jest czajnik,szklanka czy kubek i powiedz zeby sie nie krepowal i sie obsluzyl bo jetses strasznie zajeta ...

Gość mysliciel_zzzz
podeslij mu adres do tego topika. w koncu tutaj jestes anonimowa:classic_cool:

Gość calineczka pospolita
no wlasnie to jest nasz socjalny, moj i dyr, wiec nie wiem czy moge go wpuscic do naszej kuchni i powiedziec rządź sie (raczej nie) nie chce zeby sie znorowił :P myslalam nad: tak moge....u pana czajnik nie dziala??? albo jestem troche zajeta,moge panu dac jakas porcelane, jesli pan nie ma... żenada.....już go nie lubie

Gość calineczka pospolita
dobra, tak zrobie

Gość jestes prymitywna
glupia,bezmyslna!!!!! nic nie potrafisz i jeszcze z tego chesz sie wymigac,niech cie juz wywala.,.swoja droga jakie leniwe tlumoki sa w Polsce, pomysl o agencji towarzyskiej,to dla ciebie leniwa duroto!!!

Gość taaaaaaaaaaaak
bym mu powiedziała wprost. Sorry ale nie będę Ci codziennie robić herbaty bo dyrektor już się głupio patrzy :) A jak jesteś z nim na Pan to .Proszę pana nie mogę robić Panu codziennie herbaty bo dyrektor mi zwrócił uwagę, że nie jestem tu od robienia kierownikom herbaty :) A poza tym nie masz czasu.