Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmbn mn

Czy kożuch to obciach?

Polecane posty

Gość bmbn mn

Zostałam postawiona w niezręcznej sytuacji.Kolega(około 50tki) przyniósł mi do pracy w prezencie kożuch po zonie.Jest na nia za mały.Dają mi go za darmo,ale ja po pierwsze nie wiem czy mi sie podoba i nie bede wygladac obciachowo,a po drugie taki kozuch jest wart z 300zł i nie wiem czy mogę go przyjąć.... To naturalna skora,sa kawalki futerka,długość do kolan. Teraz pytanie,czy to obciach zalozyc takie cos?jak przymierzylam wyglada dosc fajnie,jest dopasowany.Do tej pory nosilam kurtki z Zary,takie klasyczne,ciemne kolory,do tego oficerki z Zary i tyle. Nie wiem jak wybrnąc z tej sytuacji.... pomozcie

Gość gryczka
Naprawdę się przejmujesz czy to obciach czy nie obciach? Ja też zwykle nosiłam kurtki, ale w zeszłym tygodniu Mama kupiła mi kożuch, taki do połowy łydek, wykończony sztucznym futrem. I powiem Ci, że jak jest taki mróz, to mnie wali, co ktoś pomyśli. Jestem przeszczęśliwa, że mi wreszcie dupa nie marznie:-) A co do wartości... Skoro dają, to pięknie podziękuj i weź. Ja bym tak zrobiła.

Gość ja powiem tak.....
dokładnie jak dają to brać a jak biją to uciekać :) a tak na poważnie ....kożuch jak najbardziej jeszcze na takie mrozy jak są teraz ....a kożuch ma taką zaletę że przynajmniej nie musisz ubierać się na cebulę bo grzeje super

Gość o zgrozo..
pokaz foto tego korzuszka bo tak ciezko jest pwoeidziec czy nie jest babciny...

Gość o zgrozo..
a w podziekowaniu kup im kawke albo winko :)

Gość śmiech00linka7
poka fotunię . . .

Gość yvetta
Ciuchy z Zary to dopiero tandeta i kiepska jakość, nieadekwatna do ich ceny (ale "ciemny lud to kupi" :P ). Ja tam kożuchów nie cierpię, ale jak Tobie się podoba, to czym sie przejmujesz?