Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzciemiproszeee

dzwonie do szkoly w sprawie pracy ale dyrektora ciagle

Polecane posty

Gość poradzciemiproszeee

nie ma. wiem są ferie wiec chyba nie musi caly czas byc. nie wiem nie znam sie na tym. czy moge zapytac sie sekretarki o to czy jest ten wakat. np ona powie ze dyr nie ma a ja wtedy powiem a moze pani cos wie na temat wolnego wakatu na stanowisku.......?

Gość
startujesz na pania kucharke? :o

Gość a dlaczego od razu na kucharke
co

Gość
no bo z takim pytaniem to chyba nie na nauczyciela:o

Gość ja powiem tak.....
ja bym nie rozmawiała z sekretarką na temat wolnego etatu ...zapytaj sekretarki w jakich godz dyrektor będzie uchwytny i wtedy dzwoń

z doswiadczenia wiem ze lepiej z dyr tylko ze naprawde juz od kilku dni jest nieuchwytny a chce wogole wiedziec czy ta informacja o tym wakacie to prawda. jak zaniose cv a nie bedzie dyra to i tak nie bede wiedziala. a informacja ta mi jest bardzo potrzebna

Gość Magda Ewa Maria
ja uważam, ze wogóle nie wypada dzwonić z takim pytaniem jeśli Ci zależy to zadzwon do sekretariatu i zapytaj kiedy możesz zastac Dyrektora i sie pofatyguj osobiście!! sama staram sie o pracę w szkole i wiem, że Dyrektorzy maja taki wybór kandydatów, że wybiorą tych, którzy najbardziej się starają :). A Twój telefon z nieskładnym pytaniem nie sprawi, że będzie Ci przychylny

Gość Magda Ewa Maria
a Twoje cv na pewno tam nie zginie, nawet jeśli w danym momencie nie potrzebują nikogo. Zawsze można się "przypomnieć" składając kolejne cv i podania.

chodzi o to ze tam wynikla taka sytuacja ze byc moze jest ten wakat juz o od teraz i ja musze wiedzxiec to teraz bo mam tez cos innego na oku z dowiadczenia wiem ze jak zostawie cv(zostawialam tam wile razy) to moze sobie lezec w nieskonczonosc

Gość i znowu go dzis cialge nie byl
o. wiem ze sa ferie no ale bez przesady