Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padlam i nie moge powstac

Tena Lady Odor Stop - czyli babka popuszcza w tańcu

Polecane posty

:D ja pierdole co za reklama :O

Gość wielbicielka glena b
jak bedziesz miec jej lata to nie wiadomo co ty bedziesz popuszczac!! a tak na marginesie to nie jest zalezne od niej, tylko od jej ciala. wiec nie mow hop poki nie przeskoczysz. a jesli jestes facetem to tez cie to czeka. prostata nie omija zadnego .

Gość dfggdfsgfds
wiele osób dożywa sędziwego wieku i nie mają problemów z prostatą

nie widzialam reklamy rexa, a co rownie urocza? wielbicielka glenab mam gleboka wiare w to ze miazdzaca przewaga liczba kobiet 50+ nie popuszcza moczu w podpaski przy kazdym ruchu

nie, tylko straaaszie irytująca, o jakieś kretyskiej rodzince, co bez rexa żyć nie może:O a a końcu siadają całą rodziną na kanapie, a na głównym planie rex:O

Gość padam na tych reklamach
najlepsza jest ta wstrętnia anemiczna baba z reklamy rutinoscorbinun jak ją widzę to bym jej zaj***ła

he juz myslałam ze na tej fali kupy u tomka i bab lejacych w gacie rex szarpnal sie na podobna reklame np. -mamo nawaliłem w gacie ! -to nic synku mam rexa, rex sprawi ze twoje galoty odzyskaja swiezosc i biel

Gość wielbicielka glena b
ja tez mam taka nadzieje. ale wiele kobiet po 50 ma ten problem [zreszta mlodsze tez] . kiedys kobiety rodzily wiecej dzieci, ciezej pracowaly a to ma odbicie na stare lata w tym ze nie trzymaja moczu. choroby typu; obnizona macica czy inne schorzenia ginekologiczne , powoduja ze jest ucisjk na pecherz i z tego wlsasnie powstaje problem nietrzymania moczu. i jest to naturalne, wiec czemu nie reklamowac czegos co pomaga w codziennym zyciu, ulatwia je i kobietom i ludziom wokol nich/ nie rozumiem postawy nielktorych z was. kobieta powinna kobiete rozumiec. same nie wiemy czy i nas to nie czeka/ i z czego tu sie smiac/

Gość popieram powyższą
wypowiedź!!!