Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don Juan Playboy

Zaliczam kobiety, a potem mówię im że są łatwe, sam udaję świętego

Polecane posty

Gość Don Juan Playboy

Uwielbiam uwodzić kobiety, które do aniołków nie należą, a potem wzbudzać zaufanie i wyciągać informacje o ilości facetów, których miały. Jak taka okazuje się kobietą znającą smak chleba z niejednego pieca to szybko zaciągam ją do łóżka, zaliczam, a potem mówię jej, że nie mogę z nią być, bo jest za łatwa dla mnie i jeszcze kłamię, że sam spałem tylko z byłą narzeczoną. Tak naprawdę miałem masę kobiet. Jestem puszczalskie i dobrze mi z tym. Dodatkowo uwielbiam kłamać kobietom i wypominać im rzeczy z czasów, jak mnie nie znały i skreślać je kolejno za przeszłość i "łatwość". Ekscytuje mnie to

Gość ferfluchte polnisze szwajne
wyrosniesz z tego. Mam to już za sobą. ustatkowałem się. Trafiłem na taką co mnie za jaja potrafi trzymać. I tyle. Skonczyło sie bzykanie na lewo i prawo... ps. uważaj na syfa! powodzenia

Gość karczoh
zajebiście, i sądzisz, że ktokolwiek się tym przejmuje? że one płaczą po nocach? ha ha ha ha ha

Gość wredna i bezuczuciowa
oooo to przykre,że te naiwne idiotki tak ci wierzą ile masz lat?20? i pewnie dużo kompleksów:/

Gość Don Juan Playboy
Mam 25 lat i póki co tego nie zamierzam zmienić. Uwielbiam patrzeć na kobiety z wyższością

haha tylko wiesz trafi w końcu swój na swojego i będzie płacz:D znam wielu takich mądrych teraz już nie tak atrakcyjnych i samotnych:D w dodatku mój bliski kolega ,który też jest taką cholerą jak ty w końcu się zakochał-w pannie z "układu" i się rozczarował więc powodzenia:P

Gość Don Juan Playboy
Nigdy nie zakocham się w pannie z układu, gdyż szukam kobiety moralnej i z pogardą patrzę na te, z którymi sypiam

czyli taka ,która lubi seks jest niemoralna?dobre

to po ch...z nimi sypiasz skoro masz o nich takie zdanie?to bezsens jak ja uważam kogoś za dziwkarza to trzymam sie z dala ,a nie wskakuje mu do łóżka

Gość bleble blabla
jesteś koleś zdrowo pierdolnięty :O

Gość Don Juan Playboy
Mam podwójną moralność, a kobieta uprawiająca seks bez zobowiązań jest po prostu niemoralna

Gość Franek sKimonem
podsuń kolo pomysł też bym tak chcial, co im mówisz?:)

podwójną moralność masz???hahaha śmiechu warte więc to,że jesteś taką męska szmatą,to jest moralne? pierwsze slysze ,ze seks z jednym partnerem -mimo to bez stalego zwiazku to brak moralności

"Mam 25 lat i póki co tego nie zamierzam zmienić." O qrwa, stary!!! Masz eliksir młodości? :P Załatw mi trochę, też nie chcę zmieniać swojego wieku :D

Gość moskala
ech, to życzę ci żebyś się zakochał w pannie która ciebie będzie miała za gówno i nawet nie będziesz godzien jej trzewików czyścić. niech cię oleje zobaczysz jakie to fajne uczucie. nie wolno bawić się czyimiś uczuciami a ty tak właśnie robisz. i jeszcze się szczycisz tym a sam jesteś łatwy. życzę byś się zakochał w pannie która by cie kijem przez szmatę nie ruszyła. wszystko co robisz wraca do ciebie więc pewnie tak się stanie

Gość Don Juan Playboy
Żaden normalny facet nie chce kobiety, która uprawiała seks bez zobowiązań. A jak kobieta idzie do łóżka z obcym to jest lampucerą

tak i jeszcze myślisz,że ciągle będą na ciebie lecieć...się uśmiałam a coś oprócz chuja masz??

Gość Don Juan Playboy
A objawów starzenie nie mam. Sylwetka świetna, zero objawów łysienia i siwienia

Gość Don Juan Playboy
Na pewno w wieku 30 lat będę jeszcze wyglądał jak młody przystojniak, mam czas żeby się ustatkować

Gość bleble blabla
źle traktujesz kobiety i mam nadzieję że kiedyś to się na Tobie zemści i trafi Ci się laska która Cię tak zbajerzy że się z nią ożenisz myśląc że wziąłeś dziewice nad dziewicami a po slubie się okaże że to kurwisko największe na świecie i że nie ma chłopa w waszym miasteczku który by jej nie przeleciał :classic_cool:

Gość Dobreaaaaaaaaa
Fajne masz zajęcie trzymaj tak dalej trzeba jechać z takimi zdz....mi.

spoko i tak wszystko co robimy do nas wraca, los zawsze sie odpłaca;)

Gość Don Juan Playboy
Mam jednak jedno alibi. Kobiety, które zaliczam nigdy są kobietami porządnymi, bo do takich mam wielki szacunku. To kobiety z burzliwym życiorysem, które w wielu łóżkach już były. Można powiedzieć, że dajki

Gość bleble blabla
skoro one takie chętne do dawania to Ty musisz być strasznym paszczurem że same Ci nie dają tylko musisz nad nimi pracować :classic_cool:

Gość Don Juan Playboy
Wpuściłem wam szczura a tak naprawdę mam po 40 -tce.Jestem sam i dobrze mi z tym.:D:D Walcie się na łeb.:P

Gość a badasz się regularnie
na HIV? bo wiesz, nawet jak się zabezpieczasz podczas stosunku a do orala nie zakładasz gumki to i tak możesz go złapać, tym bardziej że robisz to z dajkami:P

a czyli pan samotny-frustrat swoje wielkie marzenia nam spisał:P:D

Gość Don Juan Playboy
Wyżej to podszyw. Badam się regularnie, a orala z nimi nie uprawiam. W ogóle nie lubię aż tak bardzo seksu, a kobiety zaliczam, bo ekscytuje mnie szmacenie i poniżanie ich

nie ma facetów, którzy nie lubią sexu, chyba że sexu z kobietą nie lubisz, to spróbuj z facetem:D

ale się dajecie wkręcać, hehehehehe:D "Uwielbiam uwodzić kobiety, które do aniołków nie należą, a potem wzbudzać zaufanie i wyciągać informacje o ilości facetów, których miały." Bajki zacznij pisać. Gdybyś miał choć blade pojęcie o uwodzeniu wiedziałbyś, że kobieta najpierw musi zaufać facetowi zanim pójdzie z nim do łożka.