Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaa

Powiedzieć ile mam lat?????????

Polecane posty

Gość ona po 40 a przed 45
dzidzia***--młodziej autorka moze wygladac,bo ja sama nie wygladam na tyle ile mam i słysze to nie tyle od facetow,co od kobiet w roznym wieku. Ale bez przesady,autorka napsiała,ze co najmniej 10 lat młodziej wyglada :-) no to troszke przesada ;-) kobieta zbliza sie do 40,wiec nie moze wygladac na 25 lat,bo co najmniej to wiedomo co oznacza :-)

Gość PLATONOS
No szoke...

Gość spierd**** platonos

Noi,ale nei oszukujmy sie kobiety,23 letni facet ,jezli jest na umysle zdrowy to nei szuka kobiety starszej na stały zwiazek

Gość aniaaaaaaaaa
nie pisałam ze na 25 :) na 28 max 30 :) chyba mu nic nie napisze tylko zerwę konrtakt, bo po niektórych wypowiedziach....ech..szkoda gadac

Gość porzeczka1974
nie mow za wszystkich:) ja poznalam meza jak mial 22 lata a ja 30 wiec cuda sie zdarzaja,jestesmy po slubie 5 lat i jakos roznicy wieku nie widac choc to 8 lat!!!!!! jesli w zwiazku jest milosc (a nie chec zabawy ze starsza) to wszystko jest mozliwe!!!!

porzeczka1974--:-) rzadko,bardzo radzako tak sie zdarza,a pzoa tym tacy chłopcy po prostuy czesto maja spojrzenie na swiat pod katem niepowoedzen roznych.

Gość porzeczka1974
autorko,powiedz prawde i sama zobaczysz co jest wart ten facet nie sugeruj sie wypowiedziami niektorych...wiadomo ,ze w Polsce nadal ludzie sa "daleko za murzynami" zero tolerancji,zrozumienia i slepa wiara w stereotypy pozdrawiam

Gość aniaaaaaaaaa
chce mu to jednak napisac, bo nie chce widziec zszokowanej miny,.,.wole tego uniknąć...proszę doradzcie jak to napisac,zeby nie wyjsc na ofiare...?

ona po 40 a przed 45 ja wiem,ze moze i kobieta przed 40 nie wygląda na 25,ale autorka obstaje przy swoim i twierdzi ze wygląda nawet na 25,wiec pisze tylko to,co wczytałam :D

aniaaaaaaaaa--:-) i co z tego,z enapiszesz,On i tak odp.,ze wiek nei gra roli,po prostu bedzie chjciał i tak Cie zaciagnac w krzaki:-) A Ty,korzystaj z tego,poseksij sie i tyle. Nie napsiałas,ale Ty chyba jednak ejstes samotna i bezdzietna?

nie pisz!! Zachowaj sie jak dorosła kobieta a nie jak zakochana gówniara.Sms to nie rozmowa!Tak sie nie rozwiązuje spraw...

Gość starsza żona
Po co zrywac kontakt? Rezygnowac zanim sie spróbowało to najgłupsza rzecz. Ja swojego coprzawda poznałam jak miał juz 30 lat ale znam kobiete która poznała faceta 15 lat starszego jak miał 25 lat i sa ze sobą juz kilka lat. Po slubie. 1

Gość porzeczka1974
napisz mu : mam 38 lat!!!mysle ze to cie zszokuje dlatego pozwolilam sobie napisac oszczedzajac widoku twojej miny.....pozdrawiam

Gość starsza żona
Radziłam ci żebys najpierw go wybadała, jakie ma zdanie na ten temat. Możesz przecież zacząć rozmowę na ten temat - powiedzieć że jestes starsza od niego i czy on tak woli. Nie warto rezygnowac na samym początku znajomości. Nie kazdy chce tylko sexu.

Gość aniaaaaaaaaa
mam juz taki metlik ze sama nie wiem......z jednej strony mam ochote sie z nim spotkac, zdrugiej chce zeby przedtem znał prawdę i świadomie się spotkał, ale chyba chcę zeby wiedział, jesli sie nie spotka ok...jasny gwint....

A w ogoel to ja sie dziewe autorce,jezli wyglada tyle lat młodziej :-) to dlaczego nie powiedziała mu ile ma lat. ja lubie przyznawac sie do swoejego wieku.

Gość porzeczka1974
zanim sie spotkacie,napisz mu.....to ci oszczedzi w razie czego przykrosci jesli pomimo to bedzie chcial sie spotkac,to .....spotkaj sie swieta racja-nie kazdy facet chce tylko sexu!!!!

Gość idz do prawnika
ja bym nie mowila na poczatku bo to moze od razu go zrazic i nawet nie zada sobie trudu by cie poznac. A jesli sie zakocha to wiek okaze sie nieistotny i przelknie to.

aniaaaaaaaaa--cos mis ie wydaje,ze Ciebie cisnie na stały zwiazek samotna kobieto ;-) Sama byłas,moz eprzebierałas,a moze po prostu brania nie maiąłs i teraz widzisz ,ze zainteresował sie Toba dfduzo młodszy facet,to po prostu myslisz od razu o zwiazku a nie o zabawie,a moge sie załzoyc,ze On mysli najpierw o zabawie,a nie o stałym ziwazku. Jezli ma dojsc do stałęgo zwiazku to znajomosc musi sie rozwinac. Nie cisnij tak smaotna osobo na zwiazek,bo i seksu nie zaznasz ;-)

Gość aniaaaaaaaaa
No bo co z tego ze wyglądam duzo młodziej, jak mam te cholerne 38 lat

Gość aniaaaaaaaaa
oj nie cisnie, a na adoratorów naprawdę nie narzekam :) samotna to nie jestem:)

aniaaaaaaaaa--a cos Ty robiał jak byłąs młodsza :-) wybrzydzałąs,przebierałas,czy po prostu brania nie miałas,a moze Ty kariere robiąłs;-) chodz watpie w to,bo trzeba znac jezyk obcy ;-)a przy sorry nie popisałas sie ;-) a i ort.Ci nie najlepiej idzie,wiec mysle,ze jestes taka szara myszka ;-)

Gość PLATONOS
daj mu doopy i wtedy powiedz o latkach

aniaaaaaaaaa ;-)mow mi jeszcze :-) Cisnie Cie,ciśnie na zwiqazek :-) i jestes samotna :-)

Gość PLATONOS
bo jak powiesz szybciej,to koleś zniknie :-D

Gość aniaaaaaaaaa
wiec postanowiałam tak; spotkam się jeszcze raz, i zobaczymy...po drugim spotkaniu na pewno się przyznam. nie wiem czy pisałam,ale przed 1 spotkaniem powiedziałam mu ze jestesm duzo strasza....ale nie sądze ze wie ze az tyle :)

Gość PLATONOS
swoją drogą,musisz mieć skłonności pedofilskie prawie...:-o

jak cie pokocha to wezmie cie i taką ,ale moje zdanie jest takie bez urazy ale za stara jestes dla niego.

Gość aniaaaaaaaaa
Proszę tylko nie wmawiać mi że jestem samotna, bo tak nie jest, jestem w sepracji , a branie jak to nazywasz zawsze miałam, a języki znam dwa :)a iżeby nie było to nawet studia skończyłam,.,,:) aha, dziecko tez mam..:) nawet kilku przyjaciół sobie wyobraź