Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaa

Powiedzieć ile mam lat?????????

Polecane posty

Gość llpp
Ja bym sie go zapytala, czy w ogole wie, ile masz lat. Mysle, ze warto od razu rozwiac watpliwosci. Mialam podobna sytuacje, tylko ze to facet byl starszy. Bylam pewna, ze ma gora 38-40 lat, a mial 48. Ja mam 25, wiec dla mnie wiek w tym momencie mial znaczenie.

Gość ...Maćka...
jak się dowie że masz dziecko to i tak zwieje więc wiek mu na bank nie przeszkadza

Gość ona po 40 a przed 45
aniaaaaaaaaa--ta jezyki znasz :-) no tak,Polski i Polską odmniane łąciny ;-) tylko jak ma to do siebie,ze zamiast sorry,napisałas soory ;-)

Gość PLATONOS
on Cie nawet kumplom nie przedstawi... zmiłuj sie kobieto i przejrzyj na oczy.Pewnie chodzisz wyzywająco ubrana i koleś założył sie ze Cie dmuchnie... Czemu baby są takie tępe????????????????????????????????????????????????????

Gość aniaaaaaaaaa
aniaaaaaaaaa--ta jezyki znasz no tak,Polski i Polską odmniane łąciny tylko jak ma to do siebie,ze zamiast sorry,napisałas soory a Ty nawet polskiego nie znasz....

aniaaaaaaaaa ja po prostu robie literowki a nei bełdy ort jak Ty :-)

Gość PLATONOS
aniaaaaaaaa to blondi ;-) Nie czepiaj się jej...;-)

Gość aniaaaaaaaaa
jasne, jasne, trzeba się jakos dowartosciować ...

aniaaaaaaaaa--to farbowana blondi lub czarna,a moz eruda ;-)

Gość pewnie siwa w tym wieku

aniaaaaaaaaa--kobieto,Ty taka stara a pytasz sie co masz zrobic :-) Po 1 trzeba było od razu podac chłopakowi swoje lata,bo jezli wygladasz młodziej,to byłby oczarowany tym,ze taka starsza,ma tak mlodo wyglada.A po 2 nie masz przyjaciołki z ktora mozesz na wszelkie tematy osobiste pogadac,z emusisz radzic sie na kafe ludzi ktorym zupełnie jestes obojetna .

Gość MARNE PROVOOOO

Gość aniaaaaaaaaa
przyjaciólka mówi,ze mam sie wogóle nie przejmować róznicą wieku......byłam ciekawa opinii innych ludzi....w końcu po to jest forum....

Gość PLATONOS
,,w ogóle'' jesli juz - tępa strzało :-o

aniaaaaaaaaa--:-) w ogóle :-) A co ma opinia ludzi do Twojego zycia :-) Przeceiz tutaj nikt Cie nei zna. Kazdy zycie ma inne i jednemu tak sie ono ukąłda,a innemu innczej. Widzisz,ja lubie mlłodszych,ale nigdy nie zwiaząłbym sie z takim szcfzeniakeim,a inna zwiazała sie . Nie patrz na innych,tylko na siebie.

A poza tym,masz juz 38 lat,nie 18,wiec jakis bagaż doswiadczen posiadasz i potrafisz logicznie myślec w kazdej sytuacji,bo jak nie ,to dziwie sie,ze zdołałas wychowac dziecko o ktorym pisałas,ze masz.

Gość PLATONOS
to forum jest po to,żeby Ci wyprostować myślenie :-D

Gość stara matka1
gdyby mi syn przyprowadzil taka stara , rozwiedziona, dzieciata lampucere to bym wygonila ja z domu.Ty autorko mozesz zejsc na ziemie i sobie poszukac tez rozwodnika dzieciatego.Zostaw mlodych chlopakow w spokoju.Jak mozna miec takie myslenie i wpieprzac sie zycie mlodemu czlowiekowi.Poszukaj sobie kogos odpowiedniego i wiekowo i sytuacyjnie.Chcesz biednych rodzicow do grobu wprowadzic(o rodzicach chlopaka mysle).Okropienstwo takie stare , zuzyte dziwsko.

Gość aniaaaaaaaaa
A ja współczuje Twojemu synowi,..takiej matki....

Gość stara matka1
nie musisz mi wspolczuc.Raczej pomysl co swemu dziecku fundujesz.Jakiegos mlodego chlopaka chcesz mu przedstawic jako kogo?Jestes dla mnie nie odpowiedzialna kobieta.Koncze swoja wypowiedz, bo az mnie trzesie ,jak moze tak byc bezmyslna kobieta.

aniaaaaaaaaa to Tobie mozna wspołczuc,bo po prostu nie potrafisz bawic sie zyciem,a po 2 naprawdę ciśniesz na stały ziwazek i dlatego bałas sie i boisz sie powioedziec chłopakowi ile masz naprawdę lat. Gdybys chciała przezyc tylko przygode,to nie miałabyś takich problemow jak masz. A pzoa tym jak pisałas,z emasz takei duze powoedzernie to jakos sie dziwie,ze do tej pory nie miałaś do czynienia z tyle lat młodszym facetem.

stara matka1 --e tam,młody ogier jest dobry dla starszej,ale pod warunkiem,ze to zwiazek przelotny i niezobowiązujący. Ja lubie młodszych,ale tez bym sie wkurzyła jakby moj syn przyprowadził do domu stara dupe.Przegnałabym ja gdzie pieprz rosnie. Seksic niech sie seksią ile da(oby z głowa) ale na stały zwiazek to głupota

Gość aniaaaaaaaaa
Ale ja nie mam zamiaru nikogo nikomu przedstawiac, ani nawet nie mysle o stałym zwiazku......skad takie przypuszczenie ?ze nie powiedziałam ile mam lat na 1 spotkaniu? powiedziałam,ze jestem duzo starsza...a on nie pytał o ile...i wszytsko..

aniaaaaaaaaa---Ale jednak powiedziaąłs ,ze jestes duzo starsza:-) czyzbys jednak nei była pewna siebie,ze nie wyjawiłas mu swojego wieku. Widocznie mas zz tym problem.Wstydzisz sie swoejgo wieku. Ja n[p.otwarcie mowie ile mam lat,bo nie mam z tym problemu i miło jest słuchac,ze jednak na te lata nie wygladam. Niby nie myslisz o stałym zwiazku,to niby o czym myslisz? Gdybys myslała tylko o przelotnym romansie to nie byłąbys taka spieta i nie zaprzątałabys sobie głowy tymi swoimi latami.

;P nie przejmuj sie ... te stare prukwy Ci zazdroszcza. A chlopakowi powiedz :) znajac zycie to zdaje sobie sprawe ile masz lat.

aniaaaaaaaaa--A propos młodego,to On nie pytał o ile,bo dla niego to nie jest wazne,bo jedno m\u tylko w głowie. A to,z ez Toba wyjdzie gdzies do knajpki,to normalne,ale jednak bedzie dążył do seksu.

Gdybys ... bleble przestan pierdolic pomaranczowa bo zal dupe sciska jak sie to czyta. Tak na marginesie to wiekszosc z was wyglasza pseudo prawdy w swoim miniemaniu ktore z racji tego ze ludzie sa rozni roznie reaguja nadaja sie ino do kloaki. ssijcie pale ;P abo sie czyms produktywnym zajmijcie a nie udzielaniem debilnych rad .

SZUbrawiec--a niby czego mam autorce zazdroscic :-)ja sama spotykam sie z młodszymi :-) Tylko,ze ja wiem o coi mi chodzi i o co im biega :-) i nie przezywam dylematu czyu powiedziec chłoipakowi,z emam 44 lat czy nie :-)

A i jeszcze jedno rozniwe dobrze moze szukac przyjazni... seksu... moze tez byc jebanym fetyszysta czy tez morderca lubiacym dojarzale kobiety... baa moze kiedys bedzie astronauta ;P o czyms zapomnialem ?

SZUbrawiec--zal mi dupy nie sciska,bo swieta nie jestem ,raczej bardzo,bardzo grzeszna i dlatego smiesza mnei takie jak autorka ktore przezywaja jak nastolatki :-)