Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanyyyyyy

Jak odzyskać moje dokumenty po formatowaniu ???

Polecane posty

Gość załamanyyyyyy

Witam. Wczoraj wieczorem wyłączyłem komputer normalnie i poszłem spać. Dzisiaj rano wstałem i włączam komputer i nie chce się komputer uruchomić (ładuje,ładuje i automatyczne robi reset) nie wiem co się stało dzisiaj więc instalowałem Windowsa XP na dysk e: (bo mam instalowaną na dysku c: i mam moje dokumenty ważne w "Moje dokumenty" no i włączyłem na formatowanie szybkie i kopiuje sobie na dysk e: Po zainstalowaniu Windowsa XP wchodzę na dysk c: i nie ma w ogóle plików ani dokumentów. Przecież formatowałem dysku e: a nie c: ? Czy istnieje jakiś program abym mógł odzyskać moje dokumenty ważne ? Dziekuje z gory

program oczywiscie ejst, psozukaj w necie poza tym nie da sie formatowac dysku e i zainstalwioac na nim systemu jesli masz go an dysku c i jest to jeden i ten sam dysk (a przynajmniej tak i sie wydaje)

Gość załamanyyyyyy
czy istnieje jakis program do odzyskiwania ?

generalnie to nawet po zniszczenu fizycznym dysku da sie dane odzyskac :P pytanie tylko za ile :P

coz, zalezy jak wazne dane mial, jakies blahostki to mozna domowo odzyskac ale jesli np prace dypolomowa czy dane firmy to juz kicha, lepiej oddac profesjonalistom

Zgadza się, wtedy lepiej faktycznie oddać specjalistom. Pytanie tylko, ile ta usługa kosztuje, bo z tego, co się orientuję, to niemało.