Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wszystkich kafe mam

myszka83

Polecane posty

Gość nie czepiam się
ale zwyczajnie jej nie trawię. Nie znam osobiście, ale z jej pisaniny na forum (a czytam już ją nie rok i nie dwa) wydaje mi się zakochaną w sobie nadętą blond lalą. Może moje wnioski są błędne. Nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem.

Hehe typowe kafe: zruzgać, wyśmiać, opieprzyć :P Mi tam ludzie na kafe powiewają. Myszke nieraz czytuje i ogolnie jest ok, maly minus ze pali trawe :S:S:S Ja tego cholerstwa nie znosze! (chodź nigdy nie probowalam :P ) widze tylko jak ona wplywa na mozgi i zachowanie "znajomych" stad wysowam takie wnioki, ale to jej zrowie, jej sprawa i git :D Dziekuje za uwage :classic_cool:

hehe no tak kafe chyba z tego słynie ze kobiety wyjeżdżaniem jedna na druga chcą pokazać swoja wielkość. mi tam społeczeństwo na kafe tez zwisa i powiewa w końcu jestem anonimowa i co myśli o mnie człowiek który mnie nie zna mam gdzieś. a pewnie tez ci wszyscy wszystkowiedzący i sprawiedliwi zupełnie inaczej by się zachowywali na żywo

xxxx Tu cwaniakuja jedynie osoby sfrustrowane ktore tylko tu mogapoczuc ze maja wladze :D

Gość no i skoro Ty myszka83
no proszę, juz zapomniałaś co sama pisałaś? czyżbyś za dużo trawy się najarała?:O to z przyjemnością Ci przypomnę i udowodnę tym, którzy nie wierzą albo jeszcze nie wiedzą: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3654766 takie rzeczy pisze matka??? teraz też synkowi serwujesz drinki Smirnoff?:O przecież teraz jest większy niż w Twoim łonie, to nei powinno już aż tak zaszkodzić:O jesteś żałosna i do tego zakłamana:O

Gość myszysjka
ale gdzie ona pisze ze w ciazy jarała ???? bo tam pisze ze drink owszem i nie zaprzecza ale o trwae eh głpia dupu czepisz sie toz e ona wypiła drinka smirnoffa to nie znaczy ze jest alkoholiczka i ze daje dziecku wez ty na wstrzymanie 'a co matce nie wolno alkoholu

no i co z tego ze sobie laska drinka wypiła. przecież jest dorosła ma swój rozum nie musisz ja od razu ukamienować. nie można napisać ze"moim zdaniem źle robiłaś"??? tylko od razu "wyrodna matka alkoholiczka" :/

hm a czy ja kłamałm ? zawsze pisze ze czasem wypiłam w ciazy jak miałam ochote nie ukrywam wiec wrażenia nie zrobiła miałas pokazac gdzie napisałam o jaraniu w ciąży

Gość no i skoro Ty myszka83
zapewniam Cię, że wypowiadała się na wielu topikach, że jarała trawę i piła w ciąży, nie będę teraz szukać kolejnych topików mnie nie obchodzi co ona robi ze swoim życiem i swoim dzieckiem tylko niech nie wmawia innym, że picie i palenie w ciąży nie jest NIEZDROWE DLA DZIECKA! bo jej dziecko jest okazem zdrowia:O takie jest moje zdanie i nie mam ochoty nikogo ukamieniować, mam tylko ochotę wypowiedzieć się w temacie, bo mam zwoje zdanie w tej kwestii i mam prawo wyrażać je jak i myszka i Ty i każdy inny kto ma ochotę

ale stary topik z 2008 znalazłas :D ah... daj juz spokój z udowadnianiem co robie zle 'zwsze pisze ze nie jestem matka polka i tyle

Gość jksviusd
bo to jest tleniona blond lala co do męskich gaci sie dopierdala :D whatever czyich ;)

Gość do myszki83
zawsze jeje nie nawidzilam ale wlasciwie sama nie wiedzialam dlaczego,ale teraz wiem ze to jest tania dziwka,chwali sie na topikach ze uprawia sex grupowy i robi striptiz przed kolegami męża,no żenada , biedne to dziecko ze ma taką matke ćpunke i kurewke,i dalej nie wiem co w niej widzial jej mąz.......chyba ze sam jest taki sam ,bo normalny facet nie związały sie z dziwką

Ja nie mam nic do zapalenia trawki , czasem(może 2-3 razy w roku) sama zapalę(w ciąży nie jestem i nie bylam) , i do tego czy ktoś potępia stałe związki też nic nie mam , jego sprawa.Ale jak słyszę o seksie grupowym czy striptizie dla kolegów męża to masakra . Im bardziej poznaję ludzi,tym bardziej kocham zwierzęta........ A tak przy okazji , mój facet gdybym dla jego kolegów zrobiła striptiz,przeciągnąłby mnie przez całe mieszkanie za włosy :) Nie wspominam już oczywiście o MORALNOSCI,że sama bym nawet tego nie zrobiła. :D :D: D

Gość bo myszka
pisze ta, jakby pozjadała wszystkie rozumy. Tymczasem sposób jej pisania, fatalne będy ortograficzne, interpunkcyjne i stylistyczne wskazują, że jest mało inteligentna i ma spore luki w wiedzy. Jasne, ze styl pisania na forum i wypracowania jest inny, ale jakiś poziom trzeba zachować.

Gość omatkoicórko
a swoją drogą ciekawe jak ona ma w domu i jak sie czuje jej syn jak NIBY pracuje i cały czas siedzi na kafe piszac jaka to ona nie jest idealna i jakiego ma idealnego męża:P super mi idealny mąz , mój jakbym zrobila striptiz niewazne gdzie to chyba by mnie wydziedziczył :P