Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumny27

Facet z dużym penisem zasługuję na kobietę z dużymi piersiami

Polecane posty

Gość lOLI30
no to wyszło szydło z worka... mój stary ma góra 10 cm, a nie jak dotąd sądziłam 15 - 16 :(

Gość hary boter
ale to do mnie pijesz? Ja nic nie ściemniam. Mam dokładnie 16,7cm. W takim ujęciu jak zrobiłem penis wydaje się większy i też mówię to bez ściemy.

Gość lOLI30
Jeszcze nic nie piłam, choc wieczorkiem niezła imprezka sie szykuje, wtedy na pewno coś chlapnę :P Chodziło mi o to, ze skoro ty masz 17, to mój mąż moze miec jakies 10-11 porównujac do twojego. A myślałam, ze jest lepiej ;)

Gość hary boter
To zrób mężowi parę zdjęć z takiej pozycji jak ja sobie i porównaj :) Albo najprościej zmierz mu linijką :)

Gość titinnn
oj panowie ale wy malko wiecie o rozmiarach biustów :D A małe - D -wielkie A ja mam 60E i jest to mniejsze od 80A wiecie ? :D

Gość lkjsdhfljhfjdfgkjdfgvfdgv
titinnn - jestem kobieta i nie chwal sie że poznałaś tą nową posraną zresztą rozmiarówkę :O Każdy wie o jej istnieniu ale nikt się do niej nie stosuje bo jest zjebana :O Nawet sprzedawcy w sklepach :O

Gość titinnn
jaką zaraz nową. okey to bardziej przystępnie. dajmy na to porownajmy 70B i 80A hmmm. chodzi mi generalnie o to, że rozmiay staników nie wyraża się tylko Literką. czyli według ciebie staniki powinny byc tylko rozmiar A B i C nie zwazajac na obowod pod biustem? xD

Gość lOLI30
titinnn - wiemy, wiemy. Jak to linijkę?, Mam wyskoczyc z liniją do niego? Buahaha, daruje sobie... Zresztą nie tylko penis się liczy, ma fajne ciałko, ogólnie jest niezły :P Ale to nie na temat, który zreszta zdycha już...

Jak dla mnie to wy w większości się powinniście leczyć. Co ma wielkość w ogóle do tego kto na kogo zasługuje?? No ale fakt jak jest dziewczyna z wielkimi piersiami pusta i głupia jak but to zasługuje na faceta z dużym, który co kilka dni z inna sypia.

Gość lOLI30
Urocza21 - nie zauważyłas ze to zarcik taki, temacik z du_py? A ty nieźle pojechałas, jak duże piersi to idiotka, a facet z dużym to dziw_karz...