Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrożonella

Faceci lubicie długie włosy u kobiet?

Polecane posty

Gość mrożonella

Bo ja miałam faceta, bardzo krótko właściwie to była przelotna znajomość, który po kilku spotkaniach zaczął mnie namawiać na radykalne ścięcie włosów. Oczywiście tego nie zrobiłam, mam ładne włosy prawie do pasa. Zawsze myślałam, że facetów to pociąga jak włosy wichrują podczas tańca, albo można się nimi pobawić...a on powiedział mi, że dla niego takie długie włosy są zbyt wszędobylskie i przeszkadzające dla niego;/ I że beznadziejnie to wygląda!!! (Miał na myśli, że co nie dbam w ten sposób o siebie? ) Nie wiem, czy coś ze mną nie tak albo z nim? Długie włosy wam się nie podobają?

Gość dlugie tak
ale nie do pasa

Gość średnie najlepsze
krótkie=chłopczyca długie=ramona, długie to dla lasek do 23 lat

Gość tomekk343
mi to obojetne . Niektorym laskom pasuja krotkie wlosy , ale nie wszystkim

Gość jhnhbikjhi
w mojego doświadczenia wiem, że faceci lubia długie włosy:) ale długie nie oznaczają aż do pasa, mam takie do łopatek i często słysze komplementy na ich temat:)

Gość mrożonella
mi krótkie nie pasują, teraz ścięłam ale tylko końcówki to mam tak do łokci. Ale czemu to takie niefajne, nie rozumiem. Mi nie pasuje inna fryzura bo kiedyś eksperymentowałam

Gość ...Maćka...
nie ważne jakie włosy, ważne ze zadbane i pasujące do kształtu twarzy i do właścicielki. Jak widzę laski z włosami do pasa które zyją włansym życiem, rozdwojone końcówki, poszarpane od przysiadywanie sobie na nich, trzy ulizane włosy na krzyż to mam ochotę im je sama obciachać.

Gość mrożonella
i włosy myję 2 razy w tygodniu bo mi się nie przetłuszczają często, a latem tylko raz, bo nie mam potrzeby więcej.

Gość tomekk343
i włosy myję 2 razy w tygodniu bo mi się nie przetłuszczają często to żart ?

Gość mrożonella
czemu żart? nie myję ich codziennie bo mi się nie przetłuszczają a odpowiednie szampony sprawiają że dopóki ich nie umyję ponownie- zawsze są świeże i pachnące. włosy myję zawsze w środy i niedziele i to zależy od skóry głowy a nie higieny;/

Gość tomekk343
ja myje codziennie wlosy . Ale w sumie moze racja .

Gość errteee
spotykałam sie z 5 facetami i każdy z nich był zafascynowany moimi długimi (do łopatek), ciemnymi włosami. Mi osobiście nie podobają się włosy do pasa, kojarzą mi się z dawnymi czasami gdzie kobiety nosiły długaśne warkocze

Gość mrożonella
takie głupie pytanie, że nawet nie odpowiem;/

Gość errteee
ja swoje myję co drugi dzień, wieczorem i schną ok 2,5h bo mam gęste lubię mieć pachnące włosy:)

Gość mimilala
http://www.fryzjerstwo.pl/img/klient/gret_le ngths/_big/silvia03.jpg okropne!!! gdybym była facetem, tez byn namawiała do ścięcia :P do tego myte raz w tygodniu latem, kiedy skóra normalnie sie poci...już czuje ten "zapaszek"... o kurde dziewczyno, strzeliłas sobie tymi kłakami w kolano

Gość mrożonella
a ja używam suszarki, bo jak schną naturalnie to są potem zleżałe, ale zależy od włosów

Gość z tak długimi włosami
nie bardzo jest co zrobić w sensie jakaś fajna fryzurka, bo albo kucyk, warkocz albo wszezie ich pełno jak są rozpuszczone. Ze średnimi albo krótkimi to można fajnie poeksperymentować a kobieta zmienną powinna być. No poza tym taka zmiana fajnie wpływa na samopoczucie

Gość mrożonella
może twoje śmierdzą, skoro znasz ten zapach...bo ja nigdy nie czułam żadnego przykrego zapachu. chyba zazdrościsz mi tych włosów

Gość mimilala
taaaa bardzo..jest czego heheheh

Gość mrożonella
ja robię sobie loki, koka, kitkę, podpinam do góry. jestem trochę jak aktorka Joanna Koroniewska przed swoją zmianą. I dobrze mi z tym. Bo miałam kiedyś grzywkę, mocno cieniowane do ramion, albo miałam blond pasemka. I zawsze po wyjściu od fryzjera płakałam;/ Bo nie czułam się sobą. A te włosy dodają mi pewności siebie. Poza tym pytałam o zdanie mężczyzn;/

Gość jdjsllojnbhhh
autorko naprawdę myslisz, że ktoś zazdrości ci tych dłuuugasnych włosów? ja wręcz nie toleruje takich, kojarzą mi się z lenistwem (mało podcinania, modelowania, prawie zawsze wyglądają tak samo), krótsze są o niebo lepsze:P

przetłuszczanie włosów zależy od wielu rzeczy, poziomu hormonów, pory roku, czy są farbowane itp. to ze ktos je myje dwa razy w tygodniu o niczym nie swiadczy. Mnie sie długie włosy podobają - ale tylko jak są zadbane. Teraz mam za ramiona ale kiedyś za pas - wiem tylko jedno ulga po ich scieciu była niesamowita :)

Gość mimilala
a ja jestem troche jak Penelope Cruz

Gość mimilala
a wy jesteście trochę jak kto??:P

Gość wishbone ash
a mi sie podobają DŁUGIE WŁOSY U FACETÓW! Kocham takie włosy, nie zwracam uwagi na facetów z krótkimi włosami np na ulicy :-)

Gość mrożonella
z lenistwem? co ty gadasz;/ moje włosy są zawsze zadbane i ułożone;/ i przede wszystkim naturalne- nie faszeruję ich lakierem czy gumą do włosów

Gość blę26
a ja mam taką długość włosów tylko inaczej ułożone http://bi.gazeta.pl/im/2/5674/z5674912O.jpg próbowałam już z roznymi długościami i dłuższe oraz długie mi wogóle nie pasują...mój mąż też mnie najbardziej lubi w tej długości...kiedyś zapuszczałam ale wyglądałam fatalnie i nie wiedziałam czy ściąć czy nie to sam mi podpowiedział ze ściąć