Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrożonella

Faceci lubicie długie włosy u kobiet?

Polecane posty

Z własnych doświadczeń zauważyłam że mężczyźni lubią długie włosy, choć nie muszą być do pasa- do połowy pleców wystarczy. Generalnie o długie włosy trudno dbać - trzeba poswiecac i duzo uwagi , ale uważam że warto. Na pewno xle wygladają przetłuszczone i ,,ulizane" Oczywiście jesli dziewczyna jest zadbana i ma ładne zdrowe włosy ale krótkie też nie znaczy że to jej odbiera atrakcyjnośc. Ale całkiem krótkie włosy raczej nie podobają się facetom - mam tu na mysli krótkiego jezyka, Niech mają chociaz te 10 -15 cm , wtedy ładna moze być fryzurka i przy okazji praktyczna.

Gość tomekk343
Ale całkiem krótkie włosy raczej nie podobają się facetom - to zalezy kto je wlascicielem tych wlosow .

Gość tomekk343
mi sie nie podobaja krecone wlosy na pudla

Gość blę26
hehe identyczni :P

Gość mrożonella
zatem długie włosy mają na razie przewagę ;)

Gość mrożonella
o matko to ja wolę już odwrotnie niż ty, albo patison już lepszy od tego efrona:O

Gość wishbone ash
jak nie lubicie facetów z długimi włosami, baby to sie wypchajcie, bedzie więcej dla mnie :-P

Gość mrożonella
zależy komu co pasuje, niektórym jest super w dłuższych włosach

Gość wishbone ash
moim zdaniem pasuje każdemu i kazdy facet wygląda zajebiście w długich :-)

ja mam dlugie wlosy do polowy pleców i gdy ostatnio powiedziaam mojemu facetowi ze obetne powiedzial zebym tego nie robila, ze woli mnie w takich jakie mam teraz. I powiem ze chyba ma racje bardzo mi tez sie podobaja koebiety z dlugimi wlosami ladnie wygladaja. Ja mam taką długość i kolorek http://www.jckonline.com/article/315035-Kim_Kardashian_to_Promote_Botswana_Diamonds.php

Gość She83
patka987123 - mozesz powiedziec na jaki kolor farbujesz wlosy, tzn mozesz podac nazwe firmy oraz dokladnie nazwe koloru?

ja nigdy w zyciu nie farbowałam włosów to moj naturalny kolor. Zreszta nie warto niszczyć włosów farbami, nie warto. Dodatkowo uzywam jedwabiu do włosów i maseczki

Gość She83
patka - bardzo podoba mi sie twoj kolor wlosow, tym bardziej ze jest naturalny. Ja na razie nie farbuje swoich ale myslalam zeby je troszke przyciemnic. Bo mam jasniejsze niz te na zdjeciu ktore ty zamiescilas a podobaja mi sie ciemniejsze

Gość ulalalalalala
Też myślę że faceci wola długie włosy choć nie wszyscy.Ja na przykład od dawna mam włosy krótkie i wszyscy faceci z którymi byłam mówili ze właśnie dlatego w pierwszej chwili zwrócili na mnie uwage.Fakt jestem troche chłopczyca mam krótkie blond włosy,wielu osobom moja fryzura się bardzo podoba..Ale niektórzy mawiają "zapuściłabyś włosy" niestety w długich mi brzydko.podziwiam dziewczyny które mają piekne włosy...to skarb

Gość pieprzycie
dlugie wlosy sa mega kobieca i tyle w temacie :D no chyba ze ktos nie moze takich nosic

Gość jdjsllojnbhhh
zdecydowanie długie włosy, ale nie za długie:)

Faceci lubią długie włosy [ale nie do przesady] Mój uwielbia moje, mam takie nieco za łopatki... mankament jest taki, że też długo schną, a po suszarce wyglądam jak pudel :D ;)

Gość a kogo to obchodzi czy lubia
wazne zebys to Ty sie z nimi dobrze czula (brawa)

Gość facet_z_podlasia
tak, szczegolnie pod pachami

Gość Ja noszę takie poniżej
ramion, trochę wycieniowane. Włosy mi się układają i zmieniam fryzurki. Raz mam rozpuszczone, raz kok, innym razem kuzyk i wygładzenie żelem. Nigdy nie nosiłam bardzo długich włosów, a w takich jakie noszę, czuję sie najlepiej. Myję włosy codziennie.

Gość
mam włosy do połowy pleców, czekoladowy brąz ;) myję co drugi dzień, suszę suszarką z dyfuzorem, są wtedy naturalnie, lekko pofalowane :p za żadne skarby nie obcięłabym ich teraz "na chłopaka", chociaż niegdyś lubowałam się w krótkich fryzurkach :)

Gość brunetka9876545332
ja mam wlosy za łopatki do połowy pleców i każdy facet z ktorym bylam czy z ktorym rozmawialam na temat wlosow, mowi ze dlugie wlosy sa kobiece i seksi i ze podobaly sie im moje wlosy, nigdy nie mialam krotkich i chyba miec nie bede :) minus- przy tak dlugich wlosach szybko koncowki sie rozdwajaja :(