Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrożonella

Faceci lubicie długie włosy u kobiet?

Polecane posty

Ktoś tam chyba jednak zazdrościł autorce długich włosów :D Jak ktoś ma/miał długie włosy to doskonale wie, że jest z nimi więcej pracy i kłopotów, niż z tymi krótkimi! Więc nie rozumiem, jak długie włosy mogą być oznaką lenistwa?! :O Miałam kiedyś włosy grube, długie, aż do tyłka. Męka! ścięłam krótko, eksperymentowałam na wiele sposobów i teraz znowu mam długie do połowy pleców. Powiem jedno: myję co drugi dzień, schną szybko, ale równie szybko się plączą, jak chcę je ułożyć na impreżę, zajmuje mi to dużo czasu (chociaż efekt świetny!), niektóre włosy długo schną, niektóre są ciężkie, ale jeśli ktoś lubi prostotę to pokocha krótkie włosy... Ja wprost uwielbiam długie, naturalne włosy. Dodają mi pewności siebie i na pewno się ich nie pozbędę, chociaż mam z nimi problemy (szczególnie zimą). Pozdrawiam :)) A co do tego, czy faceci lubią długie włosy - raczej im to obojętne, albo zależy od gustu. Mój kolega lubi małe, krótkowłose czarnulki, znowu jego brat uwielbia długie, naturalne włosy (moich to mi wręcz zazdrości, bo to metale :D) i jeszcze inny kolega nawrzeszczał na mnie, jak pytałam go, czy iść do fryzjera (miałam chwilę zwątpienia). Więc chyba większość woli długie.

ale jeśli ktoś lubi prostotę to pokocha krótkie włosy... miało być *długie włosy. Zmęczenie daje się we znaki ;)

takie rzeczy jak wlosy to jest sprawa osobista, prywatna to twoja sfera i raczej nie powinno sie jej przekraczac, mi kiedys facet kazal przefarbowac wlosy na czarno bo mu sie podobaja, nie miala pojecia o typach urody i co komu pasuje, niektore dziewczyny potrafia zrobic wszystko dla faceta, a potem placza, no a ja do tej pory jestem blondunka i nikomu do tego:D mozna sie doradzic kogos poslucha c czyjejs opinii, ale nie robcie tego dla faceta, to WY musicie sie dopbrze czuc same ze soba! ja lubie dlugie wlosy, ale co do tej kwestii najlepiej jest sie poradzic fryzjera a nie faceta:P