Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dark prince

Znowu ten zyeebany klaudiusz mi zablokowal

Polecane posty

5 godzin temu, Nadija* napisał:

Świniak zwariował, a myśli że mnie znalazł bo kropla zrobiła se fotkę z jakąś dziewczyną w ciemnych włosach. Żeby tak myśleć trzeba mieć mózg świni serio. Jednak mam dobre wyczucie komu ufać, bo świniak od razu by wrzucił moją facjatę gdyby tylko miał.

A Sratuszczakowi coś zrobiłaś, czy po prostu masz pecha jak Vikernes? Bo wieprz to jest tak beznadziejny przypadek, że aż mi ręce właśnie opadły...

wczoraj swiniak latal z foto mojego ryla w avatarze a dzisiaj wroclawski alvaro man of the moon moje rylo po przerobce, ale swoje rylo sie wstydza albo boja wrzucic w avatar, takie kozaczki z nich

a ty man of the moon czego wojujesz, ostatnio postanowilem zrobic amnestie i zaczalem byc mily dla ciebie, a ty nadal jedziesz po mnie

Edytowano przez pasztetowa prima sort

17 minut temu, Dirty Sanchez napisał:

A Sratuszczakowi coś zrobiłaś, czy po prostu masz pecha jak Vikernes? Bo wieprz to jest tak beznadziejny przypadek, że aż mi ręce właśnie opadły...

Jesteś frajer jak wierzysz w jakieś Angeliki typiarze co udawała tu kilka lat kogoś innego a wpadła w sumie tylko przez własną  głupotę 

15 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

a ty man of the moon czego wojujesz, ostatnio postanowilem zrobic amnestie i zaczalem byc mily dla ciebie, a ty nadal jedziesz po mnie

Niech cie zapycha w kichę od tego jestes

33 minuty temu, Dark prince napisał:

Jesteś frajer jak wierzysz w jakieś Angeliki typiarze co udawała tu kilka lat kogoś innego a wpadła w sumie tylko przez własną  głupotę 

Wieprzu, twoja rzekoma Ania ma imię Andżelika, przynajmniej taki ma podpis na instagramie

dobra, nara

tutaj ludzie sa tak glupi, ze jak sobie ktos wrzuci moje rylo w avatar niewazne czy przerobione czy nie to mysla, ze pisza ze mna i do mnie wtedy XDD

a stalkerzy wiadomo korzystaja

podszywaja sie pod filipka i nabieraja biedne samice niestety

ale przeciez to prawdziwe foty tak a ja pakuje w kakalca tak bo ktos tak napisal tak i widac na foto przerobke to musi byc prawda a ten co ma moje rylo w avatarze to ja oczywiscie

6 godzin temu, Nadija* napisał:

od razu by wrzucił moją facjatę gdyby tylko miał.

Po primo. To pravik cie wrzucil a właściwie sama się  wkopalas.  

Ja jak komuś coś obiecuje to dotrzymuje slowa,  nawet takiej hejterze. 

Secundo, ty nigdy byś sama nie dala zdjęcia facjaty bo jestes zakompleksiona i uważasz się  za nieatrakcyjną.  

16 minut temu, Dirty Sanchez napisał:

Wieprzu, twoja rzekoma Ania ma imię Andżelika, przynajmniej taki ma podpis na instagramie

dobra, nara

Słuchaj dalej klaudiusza  ok 

Napisano (edytowany)

Klaudiusz wiele razy pisala, ze jest piekna, wiec twoje urojenia, ze sie uwaza za nieatrakcyjna to oczywiscie nie ma zadnego pokrycia w rzeczywistosci, jak wszystko co piszecie, tffu na was

Edytowano przez pasztetowa prima sort

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

Klaudiusz wiele razy pisala, ze jest piekna, wiec twoje urojenia, ze sie uwaza za nieatrakcyjna to oczywiscie nie ma zadnego pokrycia w rzeczywistosci, jak wszystko co piszecie, tffu na was

Jakby była piękna to by nie siedziała tu całe dnie i nie romansowała z przegrywami, oraz by nie kradła fot Marcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się