Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaaak

Ile macie lat i jakie długie włosy?

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaak

Pytam bo nie wiem czy w moim wieku 33 wypada jeszcze nosić długie włosy do połowy pleców. Jak nastolatka? Mam 2 dzieci i zaczynam się dłupio czuć , że stara jestem a włosy jak u 16 :) A wy jakie macie włosy i w jakim wieku jestescie??

ja mam 31 i włosy sciete na pazia do ramion.Moja znajoma ma 35 lat wlosy dlugie ale spiete caly czas w kitka lub cos podobnego do koka,a moja sasiadka ma wlosy za pas ma tez okolo 35 lat i caly czas ma rozpuszczone przyznam ze wyglada brzydko,ale moze nie kazdy tak wygląda co ma wlosy dlugie

Gość taaaaaaaaaaak
kiedyś jako nastolatka nosiłam zawsze długie do pasa prawie rozpuszczone włosy :) Czułam się świetnie i młodo :) A teraz jak rozpuszczę to czuję się jakbym była rozebrana. Tzn nie wiem czy mnie rozumiecie ale tak jakbym do łóżka szła :) Więc noszę spięte w ogon lub spinam spinką w banan

Gość erboo
Ja mam 32 i włosy do połowy pleców...kręcone, brązowe...zetnę dopiero wtedy gdy zaczną siwieć...no i pofarbuję...:-P

Gość growling
22, włosy do ramion. dwa tygodnie temu ścięłam, a były do pasa i żałuję. jak znowu zapuszczę to już do usranej śmierci będę nosiła do pasa, nie widzę w tym nic nieodpowiedniego do wieku :P