Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolka1988

jak to jest???

Polecane posty

witam wszystkich mam pytanie takie czy po 4 dniach od stosunku jeśli doszło do zapłodnienia mogą bolec jajniki taki bol dziwny i to może byc oznaką zagniezdzenia sie plemnika i dlatego możliwy jest ból????

Gość mama wega
a od kiedy to plemnik sie zagniezdza?! komorka jajowa to i owszem ale plemnik zapladnia...

Gość ja mialam 5 dni
po stosunku bol jajnikow ale byl okropny, tak strasznie kulo ze az mnie podnosilo ale szybko minelo :) dzis jestem mama 7 miesiecznego chlopczyka :D

a mam pyatnko jescze takie jak sie okaze ze to ciąża i nie wiedziałm jak piłam alkohol np na urodzinach albo na dyskotece to może sie skonczyć poronieniem w czasie okresu?? pytam bo mam zamiar isc urodziny i nie bede piła alkoholu wtedy jak to może byc ciąża

Gość mam problem z nickiem Pawełkow
zapłodnienie następuje w jajowodzie, a nie w jajniku !!! kobiety ! poczytajcie trochę o własnej fizjologii ! wiedza nie boli !

Gość mnie tez bolalo kilka dni
po zaplodnieniu, takie ciagniecie. Podobno tak bywa, rozciagaja sie wiazadla, macica. A co do alkoholu to nie mozesz zrezygnowac wogole z picia? Ja jak tylko zaczelismy sie starac o dziecko to przestalam pic. Chodzilismy na imprezy czasami dyskoteki, ale na alkohol pozwalam sobie tylko w czasie miedzy okresem a plodnymi dniami, kiedy wiedzialam ze napewno nie jestem w ciazy, i to tez w malych ilosciach, lampka wina czy jakiegos drinka. Po co ryzykowac, lepiej sobie odposcic to picie

zastanawiam sie nad tym czy mozliwe jest pare dni po zapłodnieniu mozliwym żeby sluzu było baardzo dużo bo zauwazyłam u siebie jescze nigdy tyle sluzu nie miałam lało sie ze mnie jak bym miała okres prosze o porade dziekuje z góry

to gratuluje;-)))ale zdwiwiło mnie tak duzo sluzu pierwszy raz tak mi sie lało co to może byc??