Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROKAROKAROLINA

CZY PALENIE PAPIEROSÓW POWODUJE MOCNE BICIE SERCA ?

Polecane posty

Gość KAROKAROKAROLINA

ZAWSZE JAK WSTAJE Z RANA LUBIE SOBIE ZAPALIC ODRAZU PAPIEROSA... BO POMAGA MI Z WYPRUZNIANIEM SIE... (ODRAZU GONI) ALE JEDNOCZESNIE JAK WEZME KILKA MACHÓW ZACZYNA MI BIC TAK MOCNO SERCE ZE AZ BOLI KLATKA PIERSIOWA... MAM TEZ PROBLEMY Z NERWICĄ.... CZY JEST TO SPOWODOWANE MOJĄ CHOROBĄ .... CZY NIKOTYNA AZ TAK DZIALA NA ORGANIZM... DO LEKARZA NIEMAM CO BYC BYLAM JUZ CHYBA U 7 LEKARZY CO COCHWILE NIC MNIE NIE SLUCHALI... TYLKO PARE SLOW I JUZ DRUKOWALI RECEPTE.... A JA JUZ MAM DOSC ŁYKANIA LEKOW... PRZEZ TO MAM STRASZNIE ZNISZCZONY BRZUCH... I CZESTE BULE.... SZCZEGOLNIE POTWORNY BUL JAK BIORE JAKIS LEK.... NAWET CZASAMI GLUPI APAP. POMOCY

Gość chcjgchgcccccg
nie wiem

Gość dokładnie tak samo
ZAWSZE JAK WSTAJE Z RANA LUBIE SOBIE ZAPALIC ODRAZU PAPIEROSA... BO POMAGA MI Z WYPRUZNIANIEM SIE... (ODRAZU GONI) ALE JEDNOCZESNIE JAK WEZME KILKA MACHÓW ZACZYNA MI BIC TAK MOCNO SERCE ZE AZ BOLI KLATKA PIERSIOWA...

Palenie tytoniu powoduje skok ciśnienia i przy tym serce szybciej bije. U mnie objawy palenia były podobne. Mam nadciśnienie i musiałam rzucić. Nie palę już pół roku 🖐️

Gość KAROKAROKAROLINA
ALE KIEDYŚ NAWET TAK NIE MIAŁAM... GDZIES Z ROK CZASU ... TYLKO PUZNIEJ ZACZELAM MIEC ATAKI TAK MOCNEGO BICIA SERCA

Gość naiwniaki hiehiehie
po pierwsze to wylacz capsa :) po drugie to moze zaczynaja wychodzic skutki palenia rada - jak najszybciej rzucic 🖐️

Gość KAROKAROKAROLINA
co wy wszyscy jacyś uczuleni na tego Caps Lock - A ?????????????????

Gość rega
A więc mogę ci już napisać, że niestety to jest od papierosów. Paliłam 15 dziennie serce waliło mi jak głupie ograniczyłam do 5 i jest o wiele lepiej walcze ze sobą żeby rzucić. A do lekarza nie masz co isc, bo i tak bedzie kazał rzucić palenie.

Gość adewew
ja rzucilam palenie ale z waleniem serca to nic nie dawalo. skoro masz nerwice to to od niej . rzuc palenie i pij meliske a najle[piej nervosan to serce sie uspokoi

Gość jateztakchce
Tylko jak rzucić te cholerne papierochy, jak nie ma się silnej woli 😠

Gość chujcieto

kup sobie kolejne dwie paczki