Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka kochanaaa

pomozcie co mam robic /

Polecane posty

poznalam faceta zonaty, dzieciaty ;/ ale z zonka sie nie odzywaja od 2 lat , same klotnie itp. zamieszalam mu w glowie ale nie wiem czy powinnam sie z nim spotykac...to bardzo fajny facet tez mi sie podoba. ale chyba zrezygnuje jak mu to delikatnie powiedziec jak mam z nim porozmawiac :( on jest taki kochany a ta jego kurwa nawet obiadu mu nie ugotuje :( na razie jestesmy na początku znajomosci ale wiem ze z jego strony on to traktuje powaznie a ja sama nie wiem...mam mieszane uczucia przez tą jego sytuację rodzinna

wiem to od wszystkich : siostry, jego rodziców ........wiem jaka ma sytuacje bo bylam u niego w domu..... powiedzial nawet ze gdyby nie coreczka juz dawno by sie wyniosl od tej kurwy :(

ja bym Ci radziła, żebyś z nim porozmawiała, bo tak jak poprzedniczka napisała może specjalnie tak mówić, ale jeżeli naprawde im sie nie układa to możesz mu bardzo pomóc...

to na Twoim miejscu zostałam bym jeżlei naprawde wiesz, ze bedziesz w stanie tak zyc, bo jego dziecko i jeszcze terazniejsza zona napewno w jego zyciu beda...

a ja bym tak nie napisala! Bo nawet nie wiesz jakie kobiety potrafia byc okrutne dla wlasnych mezczyzn i własnie autorka topiku trafila na taki przypadek!!!

Gość ciało jak ciało
jeśli tak mu źle w małżeństwie, niech się rozwiedzie, a wtedy możesz go przytulić opiekuńczym skrzydłem i gotować obiady niwktóre kurwy umieją gotowac przecież :p

no tak ale ja nie chce zebym to ja byla przyczyną rozwodu :/ pozatym on jest 10 lat starszy

Gość ciało jak ciało
jest taaaki kochany a ona taaak a zła może ślepy przy okazji, bo po drodze tej złej kobiecie zrobił dziecko a jeszcze wczesniej podjął decyzję, że chce z nią spędzić życie może nie była taka najgorsza, tylko teraz model się zdezaktualizował? konkluzja: jak się źle dziejew związku to wina leży pośrodku

Gość ciało jak ciało
gwiazdeczko - większość rogaczy od żon, nawet tych złych kurew- nie odchodzi nawet do najlepszych kochanek...