Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autostopowicz-ka

Dlaczego ludzi są okrutni w swych ocenach?

Polecane posty

Ostatnio mam jakoś więcej czasu więc skaczę sobie po internecie i czasem zdarza mi się czytać komentarze pod artykułami i zastanawia mnie czym spowodowane jest chamstwo ludzi piszących komentarze. np. ->jest zdjęcie Olsenówny (fakt dziewczynka chudziuteńka)- i czytam komentarz faceta (?) że takie to brzydkie i kościste,że w życiu by tego nie dotknął (o zgrozo!) nawet kijem -> zdjęcie Cichopkówny w krótkich spodenkach i komentarz,że jak ona może coś takiego ubrać skoro wygląda jak karzeł i nóżki ma jak u świnki (swoją drogą ja sądzę,że bardzo ładne ma nogi,ale podobno kobiety się nie znają) ->zdj. Liszowskiej i komentarz że wygląda jak locha! Niech mi ktoś powie skąd w ludziach tyle chamstwa??

Gość fdder
to nieudacznicy sa chamscy . NIe ma co na nich zwracac uwagi . Normalny czlowiek sie tak nie kompromituje

Gość
bo to frustraci, żaden normalny szczesliwy człowiek tak nie robi :classic_cool:

Jak można nabijać się z czegoś na co nie mamy wpływu? Rozumiem,że np. ktoś może krytykowac czyjeś ubranie, buty czy fryzurę,ale ciało? I co jak ktoś jest za wysoki to ma sobie kawałek kości wstawić a jak ktoś jest za niski to ma na jakies wyciąganie kości pójść?A może za chuda osoba ma wszczepiać sobie tkankę tłuszczową? Ludzie są po prostu poj*ebani!

Gość
zgadzam sie w 100 procentach i popieram czym sie da !!!!! i to nas kurfa niszczy i stad biora sie kompleksy poczucie nizszosci itd :O !!

przerwa-mówisz,że żaden normalny człowiek tak nie robi ale przeleć sobie pierwszy lepszy artykuł o którejś z tych kobiet i zobacz ile tego badziewia jest. Wychodzi na to,że większość jest nienormalna! Czyżbyśmy mieli chore społeczeństwo??

Moja znajoma całe życie ma kompleks dużego biustu-a wzięło się to stąd że zawsze się z niej śmiali? I co ma sobie zmniejszyć piersi?usunąć. Po co ingerować w coś co jest zdrowe?!

Gość
jak wiekszosc ,nawet jesli jest tam 1000 tego podobnych wpisów to zaledwie malutki procent całęgo naszego społęczeństwa

O teraz na kafe jakaś dziewczynka wwaliła tekst o jakieś starszej kobiecie, której kazała sie przerobic na smalec-no ręce normalnie opadają

Gość takie komentarze pisza kobiety
a nie mezczyzni, im brzydsza i grubsza, tym bardziej naskakuje na szczuple i ladne, zaden facet nie napisze: kijem bym nie dotknal, fe, fuj - to pisza kobiety facet napisalby co najwyzej, ze moze nie najladniejsze,ale bralby

a Ty az tak brzydka czy pusta jestes, ze sie przejmujesz?

Nie,ja się nie przejmuje tylko mnie to dziwi i wkurza jak czasem widzę małe dziewczynki (pracuje niedaleko szkoły) które już chcą coś w sobie zmieniać bo ktoś się nich śmieje i to zostaje na całe życie w dziecku a później dorosłej kobiecie.

probuj zmieniac swiat albo naucz sie w nim zyc, a nie lamentujesz jak dziecko

trzeba byc pusta zeby sie przejmowac komentarzem wygladu jakiejs gwiazdi napisanego przez jakas iksinska co Cie niby obchodzi kto,co uwaza na czyjs temat?

A tak poza tym to ja nie mówię o rzeczach na które mamy wpływ czyli np. waga - bo w większości przypadków zależy ona od nas,tylko o tym co dane jest nam "od Boga" i czego zmienić nie możemy ani się pozbyć.

To mnie obchodzi,że jak widzę płaczące dziecko bo ktoś się śmieje z niego,że ma odstające uszy to nie mogę przejść nad tym obojętnie (jak widać w przeciwieństwie do Ciebie). A świata się zmienić nie da tylko ludzi...a ludzie w większości są świniami i ma prawo mi się to nie podobać. Bo czemu niby mamy być ślepi na chamstwo i warcholstwo?

A tak na marginesie -takie komentarze pisza kobiety- będziesz tak samo obojętny jak kiedyś np. Twoja córka wróci z płaczem ze szkoły bo ktoś się śmieje z jej odstających uszu, wagi, koloru włosów, brzydkiej cery etc. Wtedy tez powiesz :co Cię obchodzi opinia innych na ten temat?

dokladnie, zrobie wszystko by nie wyroslo z niej takie przewrazliwione na czyjes opinie dziecie ile Ty masz lat? 16? 17? wymyslilas osbie infantylny problem na poziomie podstawowki

Śmieszysz mnie,naprawdę śmieszysz. A gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś zorientował się,że nie jestem szczeniarą. Tak sobie teraz myślę,że może Ty tez jesteś jednym z tych,którzy lubią dowalić komuś ze względu na "inny" wygląd. A nie popieranie ataków pod względem rasowym też jest przewrażliwieniem? Kurcze Ty naprawdę mnie bawisz.