Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagemka 255

Czy w kazdy facet inaczej traktuje kolejna swoja dziewczyne??????

Polecane posty

Gość sagemka 255

Nie bardzo rozumiem, o co chodzi ale sprobuje..;) Tak, kazdy, kolejna traktuje inaczej bowiem nie ma innych mozliwosci, a to dlatego, ze nie jestes ta pierwsza, ani ta druga, ani...dwudziesta piata, i Tobie moze znowu opowiadac jaki to on jest "doskonaly". A Ty, przekonasz sie, z kim masz do czynienia, jak troche z nim pobedziesz i dobrze mu sie przyjrzysz ;) Powodzenia ! :D🖐️

Gość sagemka 255
Chodzi o taka sprawe.Moja facet ma 26 lat ja jestem jego 2 dziewczyna taka powazniejsza.Majac 21 lat mial dziewczyne z ktora byli 2 lata.Byla ona od niego mlodsza 17 lat miala wtedy( prawie 18).konczyla w tym czasie szkole i niepracowala i on wprowadzil sie do niej.On pracowal utrzymywal ja( kupowal jej ubrania, dal na prawo jazdy) potem ona poszla na studia zaoczne ktore on oplacal.Ona nie pracowala.Rozstali sie.Rok po rozstaniu poznal mnie.My jestesmy razem tez ok.2 lat. nas jest tak ze on mi nic niedaje, nic mi nie kupuje.Razem mieszkamy ale koszty wszystkie ponosimy na pol.Ale ja caly czas pracuje. I tu mnie dziwi ze dla niej nie zalowal kasy a dla mnie nigdy nic nie ma. To jest taki przyblizony obraz tej calej sytuacji.

W tej sytuacji, to proste: pomagal pierwszej bo wydawalo mu sie, ze tak trzeba. Ty pokazalas mu, ze nie wymagasz od niego wiele [w senssie dofinansowywania] wiec, traktuje Cie jak partnerke. Nie widze w tym niczego zlego. Kazde z was zarabia na siebie. A to, ze on jej kupowal, a Tobie nie, to juz musi byc jakas inna bajka ;) 🖐️

Gość brummmmm
powiedz mu ze milo gdyby czasem podarowal ci kwiaty,albo zaprosil na kolacje,maly upominek,faceci nie sa domyslni,mysla logicznie,masz pieniadze,wiec nie potrzebujesz od niego,wystarczy ze sie cieszycie soba,powiedz mu ze oczekujesz czasem kwiatow lub czekoladki ktore przeciez mozecie razem zjesc

Gość gwoli wyjasnienia...
moze facet nauczyl sie na przyszlosc, zeby nie inwestowac w kobiete, dopoki ona nie jest naprawde jego. raz to zrobil i go zostawila, wiec nie chce poraz drugi czegos podobnego (tak profilaktycznie). najlepiej zapytaj jego samego. jako ze wiesz jak to bylo z tamta, mozesz na spokojnie zaytac o jego obecne zachowanie.

Gość ghjkljhgfghjk

Gość kande lesia
Ech to ten tego, a czy ktos juz napisal ze pracujesz i zarabiasz na siebie? nie ? no to ja napisze, wiec to dlatego ze masz wlasne pieniadze no i wiesz ten teges mozesz sobie kupowac co tam chcesz.

Gość ghjkljhgfghjk
Czyli najlepiej udawac przed facetem ze sie jest biedna, nie pracowac to facet wtedy opkupuje i pomaga finansowo?????????????

Gość wert56y78u90p.vcxcv b