Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdydyńszczanin

chyba jest w ciąży ale jest problem

Polecane posty

Gość gdydyńszczanin

Moja dziewczyna jest chyba w ciąży ze mną ale jest problem bo mnie nie kocha i jeśli się potwierdzi że jest to będzie mnie nienawidzić i już jej nigdy nie zobaczę a ja mam teraz mętlik w mózgu nie wiem co myśleć robić nic nie potrafię teraz bo to nie było na pewno chciane z jednej strony mam ochotę w takiej sytuacji spierdzielić a z drugiej nie jestem chujem i ja ją kocham ehhh a to jak to może się potoczyć już mi siada na mózg nie wiem co robić ..

Gość gdydyńszczanin
co roobić ? ?

Gość ja powiem tak.....
jest chyba w ciąży ?....tzn że jeszcze nic nie wiadomo zaczekaj a potwierdzi a później zacznij myśleć co dalej chociaż sytuacja jest trudna skoro Cię nie kocha a trudno być z kimś tylko dlatego że pojawi się dziecko na świecie ....ja bym Ci radziła jeśli ciąża się potwierdzi i dziewczyna zdecyduje się urodzić być po prostu ojcem i kochać to dziecko mimo wszytko a wcale nie potrzeba do tego razem mieszkać

Gość gdydyńszczanin
no okresu jak nie było tak nie ma hmm robić miała wczoraj test ale jeszce z nią nie gadałem w każdym razie jest jeszce inna sytuacja ale o tym nie będę rozmawiał w każdym razie hmm też nawet jak sie to dziecko urodzi to go prawdopodobnie nie zobacze nigdy i to nie z mojej winy ani chęci heh to te jej nienawidzenie ; d a swoją drogą sie chyba pochlastam jak mnie znienawidzi a kupy nie lubie

Gość gdydyńszczanin
ta sytuacja jest ogólnie zbyt dziwnaa ..

Gość gdydyńszczanin
ktoś jeszcze coś powie ?

Gość gdydyńszczanin
; d

Gość gryss
hehhe :P