Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla suczka

uwiodlam zonatego mezczyzne i dobrze mi z tym!

Polecane posty

Gość zla suczka

sypiamy ze soba,on jest 25 lat starszy.jest cudownie.jego zona nas do tej pory nie przylapala ale domysla sie,szpieguje go...ale to nic,nie zna mnie wiec mam to gdzies...maja doroslych synow wiec mnie to strzyka...jest super kochankiem,a ona nie chce dac mu w lozku tego co ja...i nie chodzi o nic wiecej niz tylko sex...zawsze nie moge sie doczekac kiedy sie znow spotkamy i to ma byc wlasnie dzis! :) lece sie szykowac i pozdrawiam wszystkie kochanki :) te zakochane i te lubiace sex :)

Gość to sie nazywa
geriatrofilia:o

Gość zla suczka
kocham kiedy penetruje mnie analnie, a potem pcha swojego pednisa do gardła. Czuje go mocno za migdałkami i posmak mojego swierzego kału przyprawia mnie o dreszcze. On wtedy nadziewa moja głowe na kutasa jak szmate i powtarza ze jestem zła suka, bo zadna porzadna szanujaca sie dziewczyna tak nie robi i szmata nie jest.

Gość zla suczka
ale marny podszyw,naucz sie pisac kretynie bo pisze sie swiezy przez ż a nie rz hahahaha!!!!

Gość zla suczka
mam 23 lata a on 48 :) jest suuuper...

Gość wcale nie tak sie to nazywa
geriatrofilia jest to dewiacja sexualna polegajaca na utrzymywaniu kontaktow sexualnych z osobami w wieku starczym,facet ktory ma 48 lat jest w wieku srednim,nie starczym....widac inteligencje osob siedzacych na kafe..

Gość zla suczka
a prawda jest taka ze ja siem bardzo szanuje. dalam mu dupy po 2 dniach, a nie odrazu.. hehe jego zona jest duzo lepsza i ladniejsza odemnie, ale ja pzynajmniej obciagam po same jajca i mi nigdy zadna nie doruwna hehe

Gość zla suczka
doruwna hehe smieszne ortografia sie klania

Gość zla suczka
nie to co moja ortorafia, kazde dziecko i szanujaca sie szmata jak ja wie ze doruwna pisze sie pżez rz!

Gość gfrde
po prostu pusta dziwka z Ciebie.Worek na spermę szmato.

no coz zgodze sie z autorka ze podszywacz bedac polakiem,nie znajac wlasnego jezyka i nie umiejac napisac porzadnie slowa ale za to podszywajac sie pod nia jest totalnym idiota....

a wracajac do tematu tego topiku-no coz...niech robi jak je pasuje,w koncu ona sama poniesie konsekwencje tego...troche to glupie i pozbawione kregoslupa moralnego ale to jej zycie.

Gość a dopiero jakie z was kretyny
a moze podszywac umyslnie robi bledy zeby podszywem ukazac jeszcze wieksza pustote i glupote autorki debile

tak i pisze z roznych nickow aby udowodnic nam ze wiecej ludzi mysli podobnie jak on i ze naprawde robi bledy specjalnie :) to ciekawe po co sie nam teraz z tego tlumaczy :) debil :)

zreszta nie bardzo wiem co ma robienie bledow do pustoty autorki...to ze sypia z zonatym gosciem nie znaczy ze jest idiotka nie umiejaca napisac slowa....ze wogole jest idiotka...po prostu ma inne przekonia niz wy,nawet niz ja ale to nie robi z niej idiotki...

wiem tylko tyle ze mnostwo osob zyje w takich zwiazkach,z miloscia czy tam bez,jak im pasuje.ale jest wiele takich ludzi,wiele takich zwiazkow.niektore malzenstwa zyja razem a jednak obok siebie latami i kazde ma swoje zycie erotyczne i emocjonalne..nie wiem czy jego zona tez ma kogos czy tylko on zdradza ale roznie jest.

Gość prawdziwy facet 35.
i wiesz co ci powiem ?? jestes zwykła szmatą nigdy bym takiej nawet patykiem nie tknął bo dajesz dupy. on ma zone i ją kocha mimo ze moze nie dupczy sie jak ty ale gdyby jej sie cos stało to by jej pomogl i to za nią by plakał...a tobie jakby pizde urwało to by miał cie w dupie i zostawił by cie bo jestes dla niego tylko workiem na sperme. jestem facetem mam żone ktora nie musi w łozku wyrabiac niewiadomo czego nawet w ogole nie musi mi dawac a i tak ja bede zawsze kochał nawet bez makijazu i w dresach bo sie szanuje i jest KOBIETĄ!!! a ty jestes zwykłą KURWĄ tylko ze dajesz za darmo bo prostytutka chociaz wezmie za to kase a ty dajesz pizdy za darmo i obciagasz. jaby do mnie dowalała sie jakas gowniara to chocby nie wiem jaka była piekna i jędrna to miałbym ja w dupie ... a jak juz to jedynie co to bym ją tylko wyruchał i na śmietnik... i co jej z tego bedzie ??? nastepnego rana i tak bedzie sama ... i tak własnie jest z tobą nędzna dziwko zadem facet by nie chciał takiej szmaty jak ty bo jestes juz u kazdego porzadnego faceta przegrana juz na starcie :) nie pozdrawiam darmowa prostytutko...kurtyzano... bleeee

Gość oj...nieładnie
Prawdziwy facet BRAWO!!!!

no widzisz wyruchal bys ja czyli w niczym od niej lepszy nie jestes...wrecz jestes na tym samym poziomie co ten facet z ktorym ona jest czy sie spotyka...a to nie znaczy ze jest to poziom lepszy od jej poziomu....ona jest dziwka i szmata ktora bys nie tknal kijem tylko CO NAJWYZEJ wyruchal..tekst sorry,ale mowi sam za siebie.nie mysl ze ja bronie,absolutnie nie tylko ta wypowiedz jest glupia.

Gość śmiechulinka9
i dobrze, bo masz większe libido, niż jego żona! a facet musi se porządnie por00chać!

Gość jesteś jak rzecz
zrobił z twojego ciała rzecz, której używa kiedy nabrzmieją mu jaja. Jeśli sex jest dobry, to pociesz się choć tym. Jest to zaspokajanie zwykłych pierwotnych instynktów i nie ma w tym nic niezwykłego. Ludzie robili to od zawsze z tym, że jedni szli w stronę sacrum, inni w stronę profanum. Będąc czymś więcej niż zwierzęciem dąży się do sacrum... ale nie wszystkim dane....

Gość zla suczka
on mi powiedzial ze sypia ze mna nie tylko dla przyjemnosci,ze cos czuje..ale ja nic nie czuje do niego i nie chce zeby sobie zrobil nadzieje,na poczatku umowilismy sie ze beda to tylko sexualne spotkania.a co do jego zony to smiechulinka ma racje,ona wogole nie chce sie kochac a jesli juz to na plecach po ciemku bo inaczej nie lubi...a on ma potrzeby jak kazdy facet...mozecie myslec co chcecie ale mi ten uklad odpowiada

Gość oczywiście że możemy
myślec co chcemy - i wierz mi - myślimy , nie bardzo rozumiem sens zakładania takiego tematu - chwalisz się czy żalisz ? To nie jest coś czym inteligentny i wartościowy człowiek mający dobrze ukształtowany kręgosłup moralny chciałby się chwalic , jeszcze większą naiwnością jest myślenie że komuś tym zaimponujesz , że ktoś ci będzie tego zazdrościł - bo po prostu nie ma czego , to co robisz i że robisz to z takim wyrachowaniem świadczy tylko i wyłącznie o tym że jesteś pusta lalą , zdolną do każdego świństwa wobec drugiego człwieka - jeśli tylko coś z tego będziesz miała , takich ludzi się nie szanuje bo na szacunek żadną miarą nie zasługuja