Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co byście zrobiły ma moim miejscu?

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zepsul mi się komputer i mój facet zaniósł go do swojego kolegi informatyka żeby go naprawił. Potem dowiedziałam się ,że dowiedział się od tego informatyka mojego hasła którego wszędzie używał , przeglądal moją poczte i wogóle.. Poza tym czytał mój pamietnik na komputerze. zawsze byl zazdrosny nawet chorobliwie ,ale taka kontrola już nie jest w porządku.. co byście zrobiły?

Gość ja powiem tak.....
odpowiedź jest prosta nie wybaczyłaby takiego ingerowania w moje życie prywatne ...to jest niewybaczalne

Gość rosołek -
zacznij od tego kolegi informatyka - to są dane poufne - hasła , loginy - podlaegają takiej samej ochronie jak pin do karty - zapytaj go na jakiej podstawie udzielal takich informacji osobom trzecim ? A może ten kolega informatyk zczytał z Twojego kompa coś jeszcze - np . rachunki bankowe -bo jak jest taki zdolny i nieodpowiedziakny to kto wie co tam nawyprawiał . A chłopaka zryp do szczętu - czego sie tam spodziewał ,że prowadzisz dziewięć żyć jak kot ? No iwydaje mi ,że wartałoby zastanowić sie jednak na przyszłoscia takiego związku - skoro juz teraz stać go na takie numery ...