Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Właśnie oglądam VI sezon Chirurgów i muszę stwierdzić...

Polecane posty

że zajebiście wkurwiają mnie te ich wzniosłe dialogi...:O to zaczyna się robić męczące:O ogólnie serial lubię, ale mam wrażenie, ,że pierdolą tam trzy po trzy :O te ich porównania, metafory,nosz kur....i tak gadają ze sobą jakimis glupimi szyframi :O

Gość irish girl
ja tez wole housa ;)

Gość typiarka
dlatego w tv puszczali po jednym odcinku:D

Gość lubię Chirurgów i to nawet
bardzo ale też wkurzają mnie te ich dialogi:o Niekiedy brzmią one tak jakby na siłę,czasem strasznie sztucznie to brzmi:P

Gość lubię Chirurgów i to nawet
poza tym serial jest ok,widać,że to ludzie z pasją,lekarze z powołania.Angażują się w to co robią,lubią to robić.Fajnie gdyby w realu też byli tacy lekarze a nie tylko w tv:(

a ja wole chirurgów niz house :P tam jest tylko jeden popapraniec- house, a w chirurgach jest cała masa popapranców :D mnie nie wkurzaja ich dialogi :P za to bardzo podoba mi sie muzyka :)

Gość irish girl
od kiedy poznalam house'a grey's anatomy mi sie znudzilo, w ogole nic tam juz ciekawego wymyslic nie moga, wszystko juz bylo, tak namotali ze sie pogubilam

wole chirirgow niz housa- wybitny lekarz ktorego nikt nie zna w swieci, no wszech wiedzacy i kazda zagadne potrafi rozwiazac :P chirurdzy sa jacys bardziej ludzcy

Gość no włąsnie schemat Housa jest
zawsze taki sam...ale i tak go oglądam czasami ;) Jednak wolę Chirurgów,ten serial jest bardziej urozmaicony:)